Aktywne Wpisy

CzekoDonut +167
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
Mexiii +352
Jeśli wiesz co to za logo, to znaczy że kolonoskopia już blisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
źródło: image_picker_021D4B63-9072-413A-B882-5B148E073CE9-92950-0000075E5551383F
Pobierz

ZOSTAW TO WOLNY RYNEK MEMCEN POWIEDZIAŁ.
2026 - kasa zniknęła
UGA BUGA RZĄD TUSKA NIC NIE ZROBIŁ I NIE OCHRONIŁ.
Naprawdę ktoś tak durną retorykę przyjmuje bez zastanowienia?
@okradzione: Tak. I jak widać - to działa.
No i na "krypto-walucie" wyszło tak jak na "rublu transferowym".
Dlatego jestem właśnie za REALNĄ gotówką - powinniśmy jak najszybciej przyjąć Euro i zakazać mamienia ludzi jakimiś świstkami bez pokrycia
źródło: zodyn-sie-nie-spodziewol_2021-07-03_22-17-27
PobierzZresztą nawet taka informacja to tylko przyspieszyłaby wypłaty z pustego skarbca i wprowadziła panikę jak w przypadku np. banków.
Co to przyspieszeń wypłat, też masz rację, ale tak jak mówię, skoro instytucje nie dostałyby możliwości twardej blokady to musiałyby polegać na kontroli i informacji, nic więcej. Ryzykujesz inwestując w niestabilny podmiot, to musisz brać na klatę konsekwencje.
trochę tak jak by Anna Maria Żuchowska udzielała korepetycji z matematyki, no ludzie złoci.
Zawsze mnie to bawi u konfiarzy- z jednej strony ludzie nie są głupi i wiedzą co dla nich dobre, z drugiej wystarczy kilka wątków homoseksualnych na Netfliksie żeby całą białą cywilizację zniszczyć.
@okradzione: no i ustawe przygotowal i klepnal praktycznie w pazdzierniku
No ale mądrzyć to się można, a rączki do roboty króciutkie.