Aktywne Wpisy

CipakKrulRzycia +53
źródło: 1000000462
Pobierz
F1A2Z3A4 +296
Widzę, że wśród zetek już zaczęło się osrywanie inicjatywy wośpu, w tym tysięcy ludzi na przestrzeni lat, którzy w deszczu, czy mrozie zbierali do puszek, w czasach kiedy słowa stream nie było nawet w polskim słowniku. Wszystkich inicjatyw przygotowywania i wystawiania na aukcjach ciekawych projektów od grup pasjonatów i innych cennych rzeczy od faktycznie niespecjalnie zamożnych osób, dla których to było sporo poświęcenia czasu, czy rzeczy materialnych. Liczy się teraz tylko duża

![BILD: Na niemieckich uczniów wywierana jest presja żeby przejść na Islam [DE]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/15f0ceab1cb3a06cd69ac5a7688facce8e78ff8caf9299524c0b1da160870fd0,q80.jpg)

To już nawet TVN ma bardziej konsekwentną narrację
@hansschrodinger: Przecież on to już mówił kilka razy, że wojna zakończona. Jak codzinnie rano będę mówił "Dzisiaj niedziela" to też za którymś razem trafię. Już się nie kompromituj lepiej
tak, tak, trump nie ma sprawczości, tylko przypadkiem mu się udało zmusić reżim do rozmów xD
@hansschrodinger: To czemu reżim już zamknął se cieśninę skoro to trump ma sprawczość?
ponadto pokaż mi ile razy cytowałem trumpa? robisz z tego jakieś wielkie wydarzenie a ja go rzadko cytuję
@hansschrodinger: Sam się kilka postów wyżej upierałeś, że trump jak coś powie to potem tak jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)