Wpis z mikrobloga

@Pasterz30: do przewiercenia i bruzd to ta 800 tka jak już, bo nie będziesz takim klocem 2600 tego robił. Chyba, że chcesz pracując wyrobić sobie mięśnie :)
Edit teraz zerknąłem w te linki. Ten 2600 to ma tylko na papierze.
  • Odpowiedz
@Pasterz30: w silikacie się tak sobie bruzduje sdsem bo dosyć twardy i ma puste przestrzenie to jak za głęboko się wbijesz to często wyrwy idzie porobić. Ale dać radę jak najbardziej dasz tym parksrajdem
  • Odpowiedz
@Pasterz30: jak wykancQlem mieszkanie to pojechałem do leroya i wziąłem jakąś tańsza z dużą mocą co mi pan na stanowisku budowlanym polecil i wybruzdowalem tym wszystkie gniazdka które przenosiłem plus zrobiłem w żelbetonie dwie dziury pod puszki. Dałem mniej niż 300 zł za nią q działa do dzis
  • Odpowiedz
@Pasterz30: możesz najpierw oblecieć szliferką kątową równo wytyczyć sobie gdzie będzie szła bruzda i na głębokość wyciąć rowki a potem tylko środek skuwasz i masz prosto, równo i mniej się męczysz bo dłutem tylko wybierasz materiał ze środka
  • Odpowiedz
  • 0
@Catmmando: niestety nie posiadam takiego urzadzenia. To juz wtedy wole wypozyczyc ta bruzdownice to przynajmniej odkurzacz podlacze i nie bede caly bialy po robocie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale tak, znam ten patent.
  • Odpowiedz
@Pasterz30: bruzdownica fajna sprawa. Ostatnio nawet używałem do obniżenia posadzki o 1,5 cm. Ponacinałem pasy, odkułem sdsem i przeleciałem tarczą garnkową żeby wyrównać. Wyszło ideolo. Więc można robić tym więcej niż tylko bruzdy pod przrwody czy rurki
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz