Aktywne Wpisy

Gdzie jeszcze przesiadujecie poza wykopem?

annlupin +22
misiek po drugiej bo o czwartej to bede spała już dobranoc dla was
źródło: annlupin206654333
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: annlupin206654333
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
1. Facet jechal samochodem i w trakcie jazdy fura mu sie zepsula xD
2. Wysiada z fury i probuje ja zepchnac.
3. Podchodze i mu pomagam.
4. W trakcie rozmowy czuje od niego alko.
5. Wzywam policje i odchodze na bezpieczna odleglosc.
6. Policja po 10 min przyjezdza a gosc w szoku. Efekt? 2 promile, kajdanki i do radiowozu. Typ juz wczesniej za to samo mial wydany zakaz.
7. Nastepnego dnia telefon z policji, ze musze zlozyc zeznania na komendzie.
8. Ide i skladam zeznania.
9. Po miesiacu przychodzi do mnie list z obowiazkowym wezwaniem do sadu na stawiennictwo celem zlozenia zeznan.
10. Ide pod sale rozpraw gdzie pijak juz wie kto na niego doniosl i patrzy na mnie wzrokiem mordercy.
11. Wchodzimy na sale a sad sprawdza obecnosc wszystkich osob.
12. Swiadkowie sa wypraszani na korytarz i zostaja na sali tylko pijak z adwokatem.
13. Po 2 min sad prosi o wejscie wszystkich swiadkow i oznajmia, ze jestesmy zwolnieni na ten moment bo facet sie przyznal i dobrowolnie chce sie poddac karze.
Czy bylo warto sie w to pchac? Nie wiem. Z drugiej strony jakby typ jednak za chwile naprawil fure i pojechal dalej a pozniej dowiedzialbym sie, ze zabil jakas osobe a ja wiedzialem, ze jest nagrzany i nie zareagowalem to wyrzuty sumienia do konca zycia by mnie dojezdzaly. Patologia jest jednak to ile zachodu z tym jest i problemow dla osoby ktora zglasza takie cos.
źródło: obraz
Pobierz@Bover: wszystko rozumiem tylko po co oskarżony ma widzieć jego twarz?
@gutowszczyzna: Jeśli sam się nie przyzna, a sprawa trafi przed sąd, to jednak nie może być tak, żeby ktoś drugiego oskarżał anonimowo.
@
@gutowszczyzna: A to ciekawe, bo ponoć na każdą (prawie) sprawę można sobie iść z ulicy jako publiczność po prostu pooglądać.
A wy jako świadkowie nie mogliście?
@gutowszczyzna: Możesz odmówić.
@gutowszczyzna: Było warto - zrobiłeś kawał dobrej roboty.
Dzięki Tobie nie usłyszeliśmy o kolejnej niesprawiedliwej śmierci na drodze.
@chilon: śp. tata
@weakar:
policjant nie byl swiadkiem, ze ta osoba kierowala tym pojazdem.
no ale czego oczekiwac od wykopkow, logicznego myslenia?