Aktywne Wpisy

bruhh +476
Ten stream, ta zbiórka, ta szemrana fundacja.. idealnie pokazały mi, jakim durnym narodem jesteśmy, jak większość naszego społeczeństwa to po prostu durnie bez mózgu i podstawowych instyktów.
Nie neguje pomocy dla dzieciaków, coś tam pewnie do nich trafi ale to jest dosłownie promil tego, co potrzeba w naszym systemie zdrowia. Co roku jesteśmy j----i na miliardy złotych przez NFZ i całą reszte tego kółeczka wzajemnej adoracji. Co roku jesteśmy j----i przez cwaniaczków wykorzystujących
Nie neguje pomocy dla dzieciaków, coś tam pewnie do nich trafi ale to jest dosłownie promil tego, co potrzeba w naszym systemie zdrowia. Co roku jesteśmy j----i na miliardy złotych przez NFZ i całą reszte tego kółeczka wzajemnej adoracji. Co roku jesteśmy j----i przez cwaniaczków wykorzystujących
dzien_dobry_22 +322

KOMPROMITACJA CWELA
?
bo u mnie to było w 2 klasie gim
Weekbd
Miasto powiatowe
Każdy każdego zna
Jeden sklep z elektroniką na placu gdzie obok inne sklepy
Mój stary biedak osrany bez auta i chciał zaoszczędzić 20 zł na transporcie tv czy innej mikrofali bo typ 5 zł nie umie zarobic
Chodził po parkingu żeby znaleźć frajera co go podwiezie
Chodził darł mordę do każdego jak zul
PRZEPRASZAM MA PANI CHWILE? BO JA TRANSPORT DO CENTRUM
AA OK DOBREGO DNIA
i podszedł do ojca top Julki z mojej klasy
Julki co miała fancy airmaxy tel dotykowy
k---a wsystsko
Jej stary skumał kim jestem bo Julka już wcześniej w aucie siedziała i nas oglądali to powiedziała staremu oco chodzi
Następnego dnia w szkole była beka że mój stary dziwak zaczepia ludzi nie ma hajsu na auto nic osrany menel nagrania z moim starym i ja obok pilnujący mikrofali z zażenowana morda ..
Życie w drabinie społecznej niżej mieli patusy
Tylko ich ludzie się bali a ja h-j
Mój brat jak był o coś proszony to zawsze z----ł to jak tylko umiał żeby mieć spokoj
On za kare miał to co ja miałem jako codzienność ttpu obowiązki domowe zakupy sprzątanie itp
Ja chciałem być przykładnym synem to zawsze byłem frajerem do g---o roboty typu
CHODZ WEZMIEMY Z BUDOWY PALETY NA WOZEK ZEBY NA OPAL BYLO
tak w g---o zulerska taczkę chodziłem przez pół miasta że starym z jakimiś g---o deskami
Idź i wytłumacz to teraz mając 14 lat cipie co zwiedzała Polskę zagranicę itp
A twoja rozrywka jest jak stary ma robotę bo chociaż w domu go nie ma i możesz top chipsy i masturbacja się zająć
#przegryw #gownowpis #zalesie
źródło: IMG_5395
Pobierzźródło: 165487843_2858199304445045_7076171814138455804_n
PobierzKażdy miał kaloryfer a my w zimę w 1 pokoju i paliliśmy tym co stary po godzinach z-----ł z budowy
Jeszcze mówił że to kupił po niższej cenie ale trzeba samemu wziąć ...
J---ć to
źródło: retro-wozektowarowyna-dzialkeogrodukola-kujawsko-pomorskie-tuszkowo-569015374
PobierzWeź skumaj że mając 14-17 lat ludzie chodzą na pierwsze i imprezy czy ruchają się na wagarach jak starych w domu nie ma
Jakieś pocałunki nie
źródło: R4fbLO10G8iY9veZagZC0Ug1UeAADDfy
Pobierz@elofrytki: znam ten bul, ale ja to jeszcze gorzej bo na wsi
źródło: pobrany plik (4)
Pobierz