Wpis z mikrobloga

@crazy-for-fun: Myślę, że to bardzo prawdopodobne. Problem jest jednak taki, że chłopak już tak bardzo zakręcił się w swojej strategii działania, że jakiejkolwiek decyzji teraz nie podejmie - będzie miał mniej lub bardziej przewalone. U jednej strony, drugiej strony lub u wszystkich 😅
  • Odpowiedz
@xxxxx1209: ciekawe, czy faktycznie tak było, czy po emisji Wera zaczęła się do niego o to sapać i on tak teraz pisze specjalnie, żeby ją udobruchać. jakoś mam wrażenie, że widać po nim, że się zauroczył Martą, ciężko ukryć coś takiego. nie mówię, że Wera od razu mu przeszła, ale głupi nie jest i od razu widać, że Marta ma „lepszą energię”
  • Odpowiedz
@olsononson: ja to w ogóle nie rozumiem zachwytów Tobiaszem. Pomijając kwestie wizualne to on jest przecież taka miękka faja, bez charakteru, bez zdania. Każdy może nim manipulować na lewo i na prawo, a on jak taka chorągiewka będzie przytakiwał temu, kto bardziej mu przegada. To jest bardzo kiepski typ faceta na partnera, ponieważ ktoś bez własnego zdania w każdej chwili pod wpływem czyichś opinii, czy manipulacji może się od partnerki
  • Odpowiedz
@evlka: a ja go odbieram trochę inaczej, jako takiego młodego lekkoducha, który bardzo łatwo się angażuje w uczucia i jest po prostu wrażliwy. może i jest trochę miękka faja, nie jest stanowczy itp., ale nie każdy facet musi taki być, ja osobiście o wiele bardziej wolę otaczać się takimi mężczyznami, którzy są „soft” niż samcami alfa
  • Odpowiedz
@olsononson: pewnie jęstes młoda i nie masz jeszcze dużego doświadczenia z mężczyznami. Albo jesteś długo z jednym partnerem i dlatego brak Ci doświadczenia.Można być wrażliwym i zdecydowanym. To nie chodzi o bycie samcem alfa. Typ Tobiasza to typ kolesia bez własnego zdania, który z dnia na dzień się odkocha, bo coś. I będzie wymagał, żeby to Tobie jego było szkoda, bo to on jest biedny, że nie wie czego chce.
  • Odpowiedz