Wpis z mikrobloga

• 23
@Julek85: TLDR: Kierowczyni straciła prawko na 6 miesięcy. W Polsce miałaby chyba większe problemy, ale prawka by nie straciła (nie ma takiego przepisu do KDr. na to co zrobiła)
  • Odpowiedz
@szejas: Widzę że idiokracja jest montowana na pełnej. Czekam na wyroki dla maszynistów albo motorniczych ze ktoś im się do pociągu przyczepił i z tego powodu doznał obrażeń. Poza tym baba sama mówiła żeby ja rozjechać, więc w czym problem?
No i kiedy taki filmik z ta polską patologia w roli głównej? Jak by tak pajac od blokowania ruchu przejechał się na masce i walnął w coś konkretnie, świat od
  • Odpowiedz
@buont666: Niestety państwo promuje takich debili vide pokolenie idiotów albo samochodoza. Ewentualnie żulerstwo terroryzujące osiedla. Ich się nie da zostawić w spokoju, bo uległość tylko ich nakręca, ale niestety normalni ludzie płacą rachunek za ich głupotę i agresję.
  • Odpowiedz
Poza tym baba sama mówiła żeby ja rozjechać, więc w czym problem?

@NocnyFuriat: nie wiem czy trollujesz czy serio uważasz, że możesz kogoś zabić bo stanął ci na drodze i nie pozwala przejechać.
  • Odpowiedz
Czekam na wyroki dla maszynistów albo motorniczych

@NocnyFuriat: jednak samochód jakoś łatwiej zatrzymać niż pociąg a jak myslisz że motorniczy albo maszynista moze se po prostu jechać nie zwracając uwagi na pieszych to jesteś glupszy od baby z filmu
  • Odpowiedz