Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +68
GKS Tychy oficjalnie spadł dziś do II ligi.
To też jest ewenement, zbudowano w Tychach taki duży, ładny stadion (pojemność 15 300) i nie dość, że tyle lat ten klub tkwił w pierwszoligowej przeciętności i nigdy do Ekstraklasy nie awansował, to jeszcze finalnie z tej pierwszej ligi zleciał...
#mecz #pierwszaligastylzycia #tychy
To też jest ewenement, zbudowano w Tychach taki duży, ładny stadion (pojemność 15 300) i nie dość, że tyle lat ten klub tkwił w pierwszoligowej przeciętności i nigdy do Ekstraklasy nie awansował, to jeszcze finalnie z tej pierwszej ligi zleciał...
#mecz #pierwszaligastylzycia #tychy
źródło: 1200
Pobierz
lubie-sernik +12
Mirki, wróciłem dziś z #cypr i pierwszy raz od dawna tak bardzo cieszyłem się, że jestem już w domu — a byłem tam tylko tydzień.
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
źródło: 1000055027
Pobierz

Tutaj chciałbym przypomnieć dlaczego Nawrocki był przeciw tej ustawie.
Nawrockiemu nie spodobał się mechanizm, który uratowałby pieniądze obywateli:
https://wykop.pl/wpis/85662319/uzasadnienie-do-weta-nawrockiego-w-sprawie-ustawy-
#kryptowaluty #bitcoin #bekazpisu #bekazkonfederacji #polityka
Gościowi nie spodobało się, że KNF mógłby zablokować wytransferowanie środków z giełdy - czyli coś co teraz dzieje się w Zonda.
Prezydent podał w uzasadnieniu dwa powody weta i jednym z nich był akurat ten mechanizm, który mógłby uratować
źródło: Screenshot 2026-04-17 at 10-10-14 Głosowanie nr 13 na 55. posiedzeniu Sejmu - Sejm Rzeczypospolitej Polskiej
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
- zonda już jest oficjalnie niewypłacalna
- zonda wciąż działa, można wpłacać, ale nie można wypłacać
Nikt nie ma prawa tego zablokować, Zonda dalej może nabierać nowych nieświadomych klientów. Typowa piramida finansowa.
https://wykop.pl/link/7928825/prezez-zondacrypto-nie-mamy-kluczy-do-portfela-o-wartosci-330-mln-dolarow
Prezes ZondaCrypto: nie mamy kluczy do portfela o wartości 330 mln dolarów!!!
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Jarusek: Co jakby to był inny scam, który nie ma nic wspólnego z kryptowalutami? Wtedy też nie istnieje ścieżka, która zablokowałaby stronę? Przecież to jest skrajna patologia.
@omicronns: bo "zamordystyczna cenzura" bla bla bla
@TurboDynamo: nie cieszy pół miliona polskich klientów Zondy - głównie wyborców Konfederacji, PiSu i Nawrockiego.
Przypomnę jest jeszcze pół miliona klientów zagranicznych, tam oni chyba w ogóle nie są świadomi sprawy.
@Jarusek: mylisz się, ich też cieszy. To są ludzie którzy celowo wybrali inwestowanie w aktywa które nie są uregulowane, podjęli ryzyko które rozumieją. Regulowane giełdy takie jak Forex już masz więc jak chcesz to tam inwestuj.
źródło: Screenshot 2026-04-17 at 12-12-23 Prezes ZondaCrypto nie mamy kluczy do portfela o wartości 330 mln dolarów!!! - strona 2 Wykop.pl
Pobierzźródło: Screenshot 2026-04-17 at 12-12-57 Prezes ZondaCrypto nie mamy kluczy do portfela o wartości 330 mln dolarów!!! - strona 2 Wykop.pl
Pobierzźródło: Screenshot 2026-04-17 at 12-13-22 Prezes ZondaCrypto nie mamy kluczy do portfela o wartości 330 mln dolarów!!! - strona 3 Wykop.pl
Pobierz@TurboDynamo:
https://wykop.pl/wpis/85674805/czytanie-komentarzy-klientow-zondy-to-moje-guilty-#294654339
@TurboDynamo: Tu zgoda w 100%
@TurboDynamo: Tu już bym nie był taki pewny
Komentarz usunięty przez autora Wpisu