#theboys najgorszy moment odcinka to jak Hugi mówi temu niewidzialnemu gówniakowi - uważaj na siebie - a starlight kręci nosem i bierze go na pogadanke wychowawczą xdd jak z jakiegoś serialu CW Teksty Kimiko momentami cringowe jak dla 60iq amerykanina przecież można te wulgaryzmy subtelniej serwować a wypluwać je w twarz widzowi na plus, że pokazali plecki Firecracker a nie tej mądralińskiej jak to wołk seriale mają w zwyczaju Stan Edgar miał fajne momenty Soldier Boy gra super wkońcu to Dean Winchester ale teksty mu dają cringowe gdzieś im granica ucieka pomiędzy za dużo/za mało
@grand_khavatari: a jeszcze ten gówniak Homelandera sie nie połapał, że potrzebuja wirusa xd ? myślał, że starego naklepie jak w tekkenie xd to sie przeliczył
a jeszcze ten gówniak Homelandera sie nie połapał, że potrzebuja wirusa xd ? myślał, że starego naklepie jak w tekkenie xd to sie przeliczył
nie no czekajcie przecież w barze mu Rzeźnik tłumaczył, że ma staremu fiołke na łbie roztuc i umrze razem z nim od wirusa, to co sie ulung potem fafluni na koniec, że myślał, że staremu tak o naklepią bez wirusa
@PaniczPokerowy: Znając Butchera to powiedział to specjalnie, żeby właśnie coś swojego osiągnąć, wrzucił jeszcze Ryanowi lokalizator do kurtki, pewnie chciał mu pokazać jaki jest na prawdę Homelander
@littlebuzz: ja za pierwszym razem myślałem, że daje mu kapsułkę jakąś a nie lokalizatorxD Przy drugim podejściu - rewatchu dopiero ogarnąłem a ja jak debil zastanawiałem się o co chodzixD
Teksty Kimiko momentami cringowe jak dla 60iq amerykanina przecież można te wulgaryzmy subtelniej serwować a wypluwać je w twarz widzowi
na plus, że pokazali plecki Firecracker a nie tej mądralińskiej jak to wołk seriale mają w zwyczaju
Stan Edgar miał fajne momenty
Soldier Boy gra super wkońcu to Dean Winchester ale teksty mu dają cringowe gdzieś im granica ucieka pomiędzy za dużo/za mało
nie no czekajcie przecież w barze mu Rzeźnik tłumaczył, że ma staremu fiołke na łbie roztuc i umrze razem z nim od wirusa, to co sie ulung potem fafluni na koniec, że myślał, że staremu tak o naklepią bez wirusa