Aktywne Wpisy

PanTuNieMieszkasz +273
Jestem strasznie przemęczony ale muszę pracować muszę robić nadgodziny, mama ma nawrót raka i inne choroby muszę jej pomóc, ona całe życie mi pomagała jak już martwy stary pijany nie dawał kasy i robiła na 3 roboty żebym miał co jeść. Kto może niech po prostu dobrze o mnie pomyśli i trzyma kciuki żebym miał siłę ogarnąć rzeczywistość i żebym kiedyś w końcu się wysypał. Dziękuję

Miguelos +124

A jakbyśmy tak wszyscy zrobili na złość Konfiturze i zaczęli poprawnie parkować?
J3###y konfident by nie miał wtedy co kręcić i na czym zarabiać
#konfitura #heheszki #samochodoza #stopcham
@Czoso: którego jego filmu jesteś bohaterem?
Na tej zasadzie co te szeryfy mozna się przyczepić i awanturować z KAŻDĄ
@Substytut: Mhm, a były w tej bajce smoki?
Jak wyżej pisałem - był film, gdzie w mojej ocenie samochód był zaparkowany w 100% przepisowo i wielka draka i cały odcinek
@Substytut: pokaż 3 takie sytuacje, mitomanie
@Substytut: po ścieżce rowerowej xD
@Substytut: Ale wiesz, że nie mamy szklanej kuli i nie wiemy o czym piszesz?
źródło: vlvo
PobierzCo do "szklanej kuli"
To jest ok?
źródło: sm
Pobierzw sensie mówisz o sytuacji gdzie typ stoi na kopercie? xD
źródło: Zrzut ekranu 2026-04-16 225530
Pobierz@Menel-san: Typowy fan samochodozy i konfitury - potraficie tylko obrażać od upośledzonych i wyzywać. Nie potrafisz merytorycznie dyskutować? Fakty są takie, że kobieta na tym nagraniu nie
@Substytut: no i co? ktoś ją zatrzymywał? przecież to jej problem że nie jechała gdy miała miejsce jeszcze z zapasem, wolała stać i trąbić xd
@Substytut: czy koperta to wyznaczone miejsce do parkowania w strefie zamieszkania? no nie, mogą stawać na niej tylko pojazdy dla ktorych jest ta koperta, tutaj z
PS:
Jesteś kolejnym przykładem, że nie potraficie dyskutować. Ja tutaj piszę, bo lubię - przedstaiwam swoje zdanie. Jeśli ktoś ma inne, czemu nie próbujecie mnie przekonać do niego?