Wpis z mikrobloga

ej słuchajcie mordeczki mam pomysł

A jakbyśmy tak wszyscy zrobili na złość Konfiturze i zaczęli poprawnie parkować?

J3###y konfident by nie miał wtedy co kręcić i na czym zarabiać

#konfitura #heheszki #samochodoza #stopcham
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Czoso: bierzemy się ogólnopolsko do roboty, jeśli ktokolwiek ma do czynienia z ulicą, do całej kryminalnej polski, parkujmy poprawnie!! Wszyscy się zbieramy i parkujemy poprawnie to konfitura nie będzie miał co robić.
gracjan-rozenek - @Czoso: bierzemy się ogólnopolsko do roboty, jeśli ktokolwiek ma do...
  • Odpowiedz
@Czoso: On zawsze będzie miał co robić, bo szuka awantur pod filmy xD. Zresztą jak już nie raz pokazał, że nie potrzebuje łąmiących przepisy - bo też ma sytuacje całkowicie z d--y albo gdzie przyczepia się do ludzi, którzy nie łamią przepisów, ale coś mu nie pasuje lub "wydaje się" albo "pewnie by złamali gdyby nie on".

Na tej zasadzie co te szeryfy mozna się przyczepić i awanturować z KAŻDĄ
  • Odpowiedz
On zawsze będzie miał co robić, bo szuka awantur pod filmy xD. Zresztą jak już nie raz pokazał, że nie potrzebuje łąmiących przepisy - bo też ma sytuacje całkowicie z d--y albo gdzie przyczepia się do ludzi, którzy nie łamią przepisów, ale coś mu nie pasuje lub "wydaje się" albo "pewnie by złamali gdyby nie on".

@Substytut: Mhm, a były w tej bajce smoki?
  • Odpowiedz
@Yelonek: Tak. Nie mówię, że to standard, ale blokowanie drogi i możliwości przejazdu "L" - bo "przejechała za blisko niego" to jest "wydawało się" (nie ma narzędzi, aby zmierzyć odległość z jaką samochód nauki jazdy go wyprzedził, zresztą nawet jakby miał to nie uprawniałoby go to do blokowania ruchu).

Jak wyżej pisałem - był film, gdzie w mojej ocenie samochód był zaparkowany w 100% przepisowo i wielka draka i cały odcinek
  • Odpowiedz
bo też ma sytuacje całkowicie z d--y albo gdzie przyczepia się do ludzi, którzy nie łamią przepisów, ale coś mu nie pasuje lub "wydaje się" albo "pewnie by złamali gdyby nie on".

@Substytut: pokaż 3 takie sytuacje, mitomanie
  • Odpowiedz
Jak wyżej pisałem - był film, gdzie w mojej ocenie samochód był zaparkowany w 100% przepisowo i wielka draka i cały odcinek z tym związany, bo pan źle stoi.

@Substytut: Ale wiesz, że nie mamy szklanej kuli i nie wiemy o czym piszesz?

Ostatnio na tym filmie, gdzie jeździł na dachu cytryny - blokował wraz z Konfiturą możliwość przejazdu (fizycznie, ale w sumie też absrobując kobietę) kobiecie, która nie łamała
  • Odpowiedz
@Menel-san: Nie będę teraz grzebał, podałem Ci przykład filmu wyżej gdzie awanturuje się z panem, który zaparkował przepisowo. Co do "scieżki rowerowej". To jak na screenie - ta kobieta w Volvo nie była nawet przez chwilę na DDR i ani razu nie zachowywała się tak, jakby chciała na DDR wjechać. A na screenie masz jak obydwoje stresują kobietę, a samochodoza stoi na ulicy.
Substytut - @Menel-san: Nie będę teraz grzebał, podałem Ci przykład filmu wyżej gdzie...

źródło: vlvo

Pobierz
  • Odpowiedz
@Yelonek: Przyjacielu masz powyżej screen z filmu, gdzie w mojej ocenie utrudniał i blokował chwilami przejazd kobiecie, która stała na pasie ruchu i była zestresowana, bo dwóch agentów dookła niej biegało, zaczepiali ją xD. Oczywiście dla was ich fanów to, ze tam pada troglodyckie "nooooo niech pani jedzie" to jest pomaganie jej, ale nie nie jest. Nie jest bieganie, kamerowanie, stawianie w skrajni jezdni hulajongi itp.

Co do "szklanej kuli"
Substytut - @Yelonek: Przyjacielu masz powyżej screen z filmu, gdzie w mojej ocenie u...
  • Odpowiedz
@Yelonek: Tutaj masz dalej z tą kobietą w Volvo screen, gdzie p. Wojciech specjalnie ustawia na skraju chodnika hulajongę - w miejscu, gdzie stoi źle zaparkowany samochód, aby utrudnić przejazd tej kobiecie. Przejazd, który ma możliwy LEGALNIE NA PASIE RUCHU, ale przez takie stawienie hulajongi ma utrudniony ten przejazd.

To jest ok?
Substytut - @Yelonek: Tutaj masz dalej z tą kobietą w Volvo screen, gdzie p. Wojciech...

źródło: sm

Pobierz
  • Odpowiedz
@Substytut: ty jesteś jakiś upośledzony czy trolujesz? przecież ta kobieta nie jechała nawet jak nie stali na jezdni. w ogóle mienie pretensji do typów którzy przebywają na drodze dla pieszych/rowerów a nie do idioty w busie który zajął połowę pasa ruchu xD

podałem Ci przykład filmu wyżej gdzie awanturuje się z panem, który zaparkował przepisowo

w sensie mówisz o sytuacji gdzie typ stoi na kopercie? xD
Menel-san - @Substytut: ty jesteś jakiś upośledzony czy trolujesz? przecież ta kobiet...

źródło: Zrzut ekranu 2026-04-16 225530

Pobierz
  • Odpowiedz
@Substytut: ty jesteś jakiś upośledzony czy trolujesz? przecież ta kobieta nie jechała nawet jak nie stali na jezdni. w ogóle mienie pretensji do typów którzy przebywają na drodze dla pieszych/rowerów a nie do idioty w busie który zajął połowę pasa ruchu xD

@Menel-san: Typowy fan samochodozy i konfitury - potraficie tylko obrażać od upośledzonych i wyzywać. Nie potrafisz merytorycznie dyskutować? Fakty są takie, że kobieta na tym nagraniu nie
  • Odpowiedz
Fakty są takie, że kobieta na tym nagraniu nie złamała przepisów.

@Substytut: no i co? ktoś ją zatrzymywał? przecież to jej problem że nie jechała gdy miała miejsce jeszcze z zapasem, wolała stać i trąbić xd

BMW STOI w 100% PRAWIDŁOWO ZAPARKOWANE

@Substytut: czy koperta to wyznaczone miejsce do parkowania w strefie zamieszkania? no nie, mogą stawać na niej tylko pojazdy dla ktorych jest ta koperta, tutaj z
  • Odpowiedz
  • 2
@Substytut boze, ty masz samochodoze, byles z tym u specjalisty? Mam nadzieje, ze sie jakos razem trzymacie tam z rodzina, jak cie nie stac na leczenie, to zaloz jakas zbiorke, chetnie wespre.
  • Odpowiedz
@Aaso: Co znaczy, że mam samochodoze? Jeśli chodzi o moje poruszanie się samochodem - to jeźdzę bardzo przepisowo, w sumie na 15 lat jazdy samochodem - nie dostałem ani jednego mandatu. Nie ma szans, abym kiedyś był "bohaterem" filmów Samochodozy czy Konfitury.

PS:
Jesteś kolejnym przykładem, że nie potraficie dyskutować. Ja tutaj piszę, bo lubię - przedstaiwam swoje zdanie. Jeśli ktoś ma inne, czemu nie próbujecie mnie przekonać do niego?
  • Odpowiedz