Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Magister Manifestacji odpowiedziała, że gdyby miała wybrać niezależnie od wieku i charakteru kto z hotelu jest najbardziej w jej typie to byłby to Marcel. Ja jestem zdziwiona 🤭 a wy?
Sonisia - #hotelparadise Magister Manifestacji odpowiedziała, że gdyby miała wybrać n...

źródło: IMG_2369

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@amanda12: to najwidoczniej mój mózg to pominął, bo Marcel to już dla niego bardziej statysta niż uczestnik. Nawet nie ma już tresury Melanżary :-( zero zagrożenia, zero adrenaliny. Można tylko leżeć albo wcinać cziperki na balkonie czekając na finał.
  • Odpowiedz
@Sonisia: Była rozmowa jak ktoś pytał Magdy, kto z chłopaków jest najbardziej w jej typie i powiedziała, że z wyglądu ogólnie Marcel. Nawet na Pandorze też wspominała o tym.
  • Odpowiedz
@Bezobjawowy_Optymista: ja Cię nie proszę dziecko ja Cię informuję grzecznie i apeluję, żebyś zmienił profilowe bo jest od lat zajęte. No chyba, ze masz jakieś stalkerskie zapędy rodem z piwnicy względem naszej koleżanki ¯\(ツ)/¯ jeśli tak to nadal jak wyżej …
  • Odpowiedz
@Bezobjawowy_Optymista: Za to Ty masz xd Kradniesz czyjeś profilowe i czujesz się jak wielkie panisko.

Od kilku dni mnie denerwują twoje personalne wycieczki w kierunku innych osób. Podziwiam, że masz tyle czasu wolnego. Może czas to zmienić?
  • Odpowiedz
@Bezobjawowy_Optymista: Spoko, ty tez mnie nie interesujesz. Za to chyba współczuję partnerce, skoro tak wchodzisz personalnie na inne osoby na tagu.

Także może jednak zajmij się swoją drogą połówką. Chyba wyjdzie ci to na dobre. I innym też.
  • Odpowiedz
@Sonisia: bo Marcel był najbardziej chętny. Z nim moglaby spelnic swoje hotelowe fantazje, które podrzuca ciagle Andzreja a on zupelnie na nie nie czuły
  • Odpowiedz