Aktywne Wpisy

Schwarzfahrer +506
Na rynku pracy w moim powiatowym jest taka sama lipa jak na rynku matrymonialnym.
Serwis rowerowy - jeżdżę rowerem od 15 lat, większość napraw sam robiłem, czyli umiem rower serwisować. Sory, ale to nie jest budowanie rakiet latających w kosmos. To mnie nie przyjmą, bo nie mam doświadczenia xD
K---a, by przyjęli, ogarnąłbym to wszystko w tydzień, wiadomo co bym nie umiał to by mi pokazali i mieli by stałego pracownika, co po prostu
Serwis rowerowy - jeżdżę rowerem od 15 lat, większość napraw sam robiłem, czyli umiem rower serwisować. Sory, ale to nie jest budowanie rakiet latających w kosmos. To mnie nie przyjmą, bo nie mam doświadczenia xD
K---a, by przyjęli, ogarnąłbym to wszystko w tydzień, wiadomo co bym nie umiał to by mi pokazali i mieli by stałego pracownika, co po prostu

eSUBA94 +299

W krajach Europy Południowej ze świecą szukać takich wynalazków. Tam ludzie wiedzą, że robota musi być. Dla człowieka, a nie dla robota.
Jeszcze wszystkim nam się za to oberwie.
#lidl #biedronka #zakupy #niepopularnaopinia
źródło: IMG_7283
PobierzW takiej np. Hiszpanii nigdy nie czekam dłużej niż minutę na swoją kolej przy kasie z pracownikiem, bo tych kas jest po prostu dużo.
Jakoś skasowanie produktów nie stanowi dla mnie żadnego problemu i nie czuję się wykorzystywany przez dyskont. Rach ciach i zakupy w torbie, bez tego czekania w otoczeniu tych wszystkich ludzi, którzy często nie pachną zbyt przyjemnie.
W środku
źródło: comment_vbKnf3ndere8dMBWYqmrM0Ye8fpgJqgR
Pobierz@pepedros: To jest prawda. Jak masz 2-3 zwłaszcza to dużo wygodniej jest iść na samoobsługę jak stać zazwyczaj wśród starych bab głownie narzekających, że jest za mało kas i muszą stać minutę w kolejce do kasy bo wiadomo tym na emeryturze zawsze się najbardziej śpieszy.