Wpis z mikrobloga

Prawaki mają Ksysia Pisowskiego, "Dla pisowskich pieniędzy" i inne propagandowe ścieki a co mają "lewaki"? Bo w sumie to mi nic nie przychodzi do głowy. Liczy się powyżej miliona subów, więc nie wyskakujcie tu z jakimiś kolorowymi odklejeńcami tylko kimś kto naprawdę ma jakiś posłuch
#polska #polityka #internet #youtube
szuwarek - Prawaki mają Ksysia Pisowskiego, "Dla pisowskich pieniędzy" i inne propaga...

źródło: 68b32fdf4d893a37a3c25f4228992c3d877b7b86b6186142abe9c6552360d2d9

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hambercios: to jest bardzo dobry przykład. Pożar w burdelu wygrywa z wyższą racją. Jak tylko ktoś się wybije to jest ściągany do parteru bo wszyscy mają być równi czy szorować po dnie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Hambercios: xD DLR i spiewak (praktycznie jedyne wartosciowe tresci lewicowe na yt) sa ogladane i szanowane glownie przez prawice ktorej nie pasuje mizianie sie z kapitalizmem a stereotypowi lewicowcy ogladaja skrajne gowno w postaci ralindela, gilotyny czy innego niszowego shitu bez szans na przebicie, z reszta nie ma co sie dziwic bo taki stereotypowy lewicowiec to jest lubiany tylko w obrebie swojej niezbyt sympatycznej sekty a poza nia kazdy widzi
  • Odpowiedz
@szuwarek: Po prawej stronie masz głównie szurów i populistów. Po lewej i centrum masz o wiele lepszą merytorykę. Problem jest taki, że ludzie lubią jak im się nawija makaron na uszy i dlatego 3 konfy mają takie mocne poparcie.

Jeżeli szukasz ciekawych treści z lewej strony i centrum bez patrzenia na cyferki to na YT możesz znaleźć takie kanały jak: Nazwex, Koroluk, Podcast Dezinformacyjny, Stan Wyjątkowy, Goniec, Za rubieżą, Kemporium,
  • Odpowiedz
@szuwarek: jest sporo lewicowych rzeczy ale tam się nie szuka sensacji, bunkrów pod basenem i podmiany polakow na zydow.

Tam się wałkuje nudne rzeczy życia codziennego, książki, teorie polityczne

No inny target.

Z lewakami jest mimo wszystko ten problem ze oni wszyscy uważają się za mądrych i każdy chce zbawić świat. Wiem bo jestem lewakiem
  • Odpowiedz