Wpis z mikrobloga

Co tu sie o------a, wykopki walą konia że cashuja szczura "hehe na gurce" po 111 ziko xd
Przecież jak XTB pokaże wyniki za Q1 to w lipcu to wydupi na 150+
Tyle co gamonie hajsu stracili na cfdkach i nie tylko w czasie tej iranskiej awantury to głowa mała

#gielda #inwestowanie #meczennicyxtb
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HlHl: wyniki za Q1 będą niedługo to raz, a dwa że to papier na lata, widać że kolega załadowany na górce i boli -5% (też tak miałem jak się załadowałem po 85 xD na szczęście uśredniałem i teraz mam średnią 70)
  • Odpowiedz
@HlHl: są ludzie którzy kręcą kółeczka, raz się uda raz się nie uda - zazwyczaj się nie uda.
Są też ludzie którzy inwestują długoterminowo i trzymają ten papier lata i mają ponad 100% stopy zwrotu i nadal dokładają
  • Odpowiedz
@HlHl: Dokładnie, wiadomo śmieszki śmieszkami, ale nikt chyba nie oczekiwał że będzie rosło w nieskończoność bez żadnej korekty. Widać że jakiś grubas/ulica zobaczyła wczorajszą cenę zamknięcia i zrobiła realizację zysków. Za to potem panikę leszczy na wykresie (i na arkuszu KS) pięknie widać. Jeszcze do wyników wróci na 115
  • Odpowiedz
@HlHl: Dokładnie, wiadomo śmieszki śmieszkami, ale nikt chyba nie oczekiwał że będzie rosło w nieskończoność bez żadnej korekty. Widać że jakiś grubas/ulica zobaczyła wczorajszą cenę zamknięcia i zrobiła realizację zysków. Za to potem panikę leszczy na wykresie (i na arkuszu KS) pięknie widać. Jeszcze do wyników wróci na 115

@HlHl: to po co przeżywasz? :) na spokojnie, jeszcze urośnie (wcześniej czy później)
  • Odpowiedz