#turystyka #buty #trekking Mirko poleć jakieś wygodne buty do łażenia po polnych drogach, lesie i lekkich szlakach. Konieczna dobra amortyzacja dla grubasa. Najlepiej nieprzemakalne. Łażenie sporadycznie (raz, max 2 razy w miesiącu) cały dzień, raczej <20km więc muszą być wygodne. Z polecajek automatycznych to widziałem MOAB 3, no ale nie widzi mi się wydawać ~500 zł na buty tak rzadko używane. Z drugiej strony te najtańsze "trekkingowe" z Decathlonu, to g---o strasznie niewygodne.
@PurpleHaze: heh moab 3 i hoka gtx to 2 z trzech propozycji wypllutych przez chatgpt, na pewno są bardzo wygodne, ale nie chcę wydawać na buty więcej niż 350 zł (najlepiej gdyby udało się znaleźć coś do 200) a te są znacznie droższe
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
Mirko poleć jakieś wygodne buty do łażenia po polnych drogach, lesie i lekkich szlakach. Konieczna dobra amortyzacja dla grubasa. Najlepiej nieprzemakalne.
Łażenie sporadycznie (raz, max 2 razy w miesiącu) cały dzień, raczej <20km więc muszą być wygodne.
Z polecajek automatycznych to widziałem MOAB 3, no ale nie widzi mi się wydawać ~500 zł na buty tak rzadko używane.
Z drugiej strony te najtańsze "trekkingowe" z Decathlonu, to g---o strasznie niewygodne.
Ja te noszę i póki co zadowolony jestem.
https://www.sportsdirect.pl/karrimor-hot-rock-waterproof-walking-shoes-mens-183042#colcode=18304202
@PurpleHaze: heh moab 3 i hoka gtx to 2 z trzech propozycji wypllutych przez chatgpt, na pewno są bardzo wygodne, ale nie chcę wydawać na buty więcej niż 350 zł (najlepiej gdyby udało się znaleźć coś do 200) a te są znacznie droższe
Gx