Aktywne Wpisy
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

greedy_critic +43
Asiulka już się wybolcowała i nie szuka przygód bo wie czego chce. Chce założyć rodzinę, mimo że już to zrobiła. Czego nie rozumiesz? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #pieklokobiet #heheszki
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #pieklokobiet #heheszki
źródło: image_picker_3C9BF7AB-4775-4AAF-B180-0763FD37E939-451-000000060992221E
Pobierz

@kajss: wołam tu
Armaf Blue Homme > nie ma podejścia do klasycznego ADG jeśli miał być jego klonem. Strasznie rozwodniony zapach, jak woda po kwiatkach. Nie wart nawet tych 60zł na allegro. Lepszy ten Seul z Zary.
French Avenue Zenith Deep > chyba się nie polubił ze skórą niebieskiego, bo wyłazi jakiś śmierdzący akcent na początku, fuj. W powietrzu to dla mnie typowe niebieskie perfumy z półki rossmana. Jeśli tak pachnie BDC edp za 500zł to ula la :D
Takie proste Versace Pour Homme wg mnie je deklasuje
Jak ktoś chce, to zapraszam z etykietą na małego inposta i proszę o podzielenie się swoją opinią.
PS. za darmoszke oczywiście, jeszcze cuksa wrzucę ( ಠ_ಠ)
fuj zapachy FUJ
źródło: 20260416_121913
Pobierzza to oryginalność i parametry to już co innego xD
@michalkichal123 ciągle się uspokaja, robią się ciut słodsze, ale start o nie nie. Teściowa skomentowała "o jakie ostre" :)
@ewataewa: no tak pachnie BDC. Chcesz dobrego zapachu chanel to masz antaeusa i pour monsieur XD Chcesz zel pod prysznic z rossmana to masz platinum egoiste i bdc
odrzucam stanowczo kalumnie o fekalnej nucie. Od samego początku melon z lekką gałką muszkatołową, przydymione ale nie wędzarnicze iso-e super (może z początku za mocno się wybija, ale po 10 minutach grzecznie siada i nie wychodzi przed orkiestrę)
Później melon się lekko chowa, wychodzi słodkie drewno. Nie pachnie to jak żel pod prysznic, nie ma wajbu dziada, jest naprawdę przyzwoity przez te