Aktywne Wpisy

CzekoDonut +383
źródło: gumczi_kulczi
Pobierz
Frufruf +11
#perfumy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy

właśnie poszedl global LIMENSITĘ
oj panowie jest bardzo poważny kandydat do zrzucenia aqua de dory z 1 miejsca w moim rankingu swiezakow na lato
źródło: IMMENSITE_LOUIS-VUITTON_040_CAMPAIGN_VISUAL_LV_COM_1600x2000_DII
Pobierz@Mkkr: Calypsone w Gaultier Divine potrafi tak dawać ( ͡º ͜ʖ͡º)
@michalkichal123:
źródło: nah
Pobierz@andre3000: dziewczyna też stwierdziła że śmierdziuch xd Zresztą napisałem że może w powietrzu jest inna sytuacja, co nie zmienia faktu że nie da się tego nosić i nie rozumiem hajpu na to DNA. Chemolowe jest dla mnie całe DNA włącznie z Turathi, które jest chemolem^2 (╯°□°)╯︵ ┻━
Pisałeś o jajku, więc tu masz listę perfum które zawierają Calone i możesz sprawdzić czy w przypadku takiego AdG też twoja skóra będzie tak reagować :) https://www.reddit.com/r/fragrance/comments/11pu21l/calone_fragrance_list_to_avoid_those_that_cause/
Co do tego że raz go czułeś raz nie, to ja winiłbym Ambroksan,
limensite i meteore to dwa swiezaki od LV które dniówkę w pracy na pewno pociagna