Aktywne Wpisy

Jestem_Tutaj +89
W każdej fabryce landrynek owocowych był jakiś zwyrol, który do opakowania dorzucał te białe co smakowały jak spucha ( ಠ_ಠ)
źródło: temp_file1975405140244048422
Pobierz
Nacho_Libre +5
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Jak ja mam wbijać codziennie 200g białka nie jedząc tych rzeczy?(╥﹏╥) Póki co jadę na mięsie, jajkach i rybach, ale prędzej czy później mi się to znudzi xD
#mikrokoksy #dieta
Pompowałem bardzo mocno zamiast nabialu w chude mieso: indyk, kurczak, dorsze itp
Zamaist wegli typu chleb itp czesto tez uzywam fasoliz grochu i innych straczkowych
produkty typu "SOY PROTEIN ISOLATE"
wszystkie wege sojowe podróbki, jakieś tofu
@check-checcker: W sensie? Bo u mnie jakikolwiek skyr, albo coś co ma napis wysokobiałkowe kończy się poparzoną mordą. W przypadku batonów proteinowych nawet afty. Byłem u periodontologa i mi powiedziała, że to na bank jakieś uczulenie pokarmowe i żebym robił dietę eliminacyjną i wyszło mi, że wszystko co ma dużo białek i jest związane z mlekiem.
Zawsze jadlem tone bialka z mleka krowiego.
Nagle w wieku 16 lat jeb i doslownie objawy alergiczne. Też czerwona morda, swędzace ciało itp. Wyszla alergia na mleko krowie.
(prawdopodobnie jak pamoetam ogolnie na kszeine i jakies owcze produkty i kozie
@Catmmando: Czyli pozostaje mi homoseksualizm( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chyba pójdę po prostu do specjalisty. Gdzie robiłeś badania u jakiegoś gastrologa czy alergologa?
O tym gastro w w sumie u mnir na wsi nigdy nie slyszalem xd
Mi od roku wychodzą jakieś pokrzywki nie wiadomo od czego. Alergolog stwierdził żebym spróbował odstawić mleko, bo z badań nic nie wychodzi.
@Flyhaba: Póki co badam jeszcze produkty.
@SmacznegoCynamonu 20 zł za 200g twarogu to już wole zostać
U mnie Stany zapalne też powoduje prawdopodobnie przewaga kwasów omega 6, dorzuciłem ostatnio tran i ograniczyłem masło orzechowe i jest gitara
Najgorzej reagowałem na produkty wysokobiałkowe, np. skyry,czułem pieczenie w przełyku, a po kilku godzinach pojawiało się silne zaczerwienienie twarzy i intensywne łuszczenie skóry. Nawet bardzo małe ilości, jak odrobina śmietany do zupy, powodowały reakcję.
Odstawiłem nabiał praktycznie całkowicie na około 3