Aktywne Wpisy

CzekoDonut +215
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
Arbuzlele +28
źródło: 1000003751
Pobierz

Fenomenalna historia, świetnie wyważony gameplay, mnogość spójnych ze sobą mechanizmów.
Dialogi i postaci napisane są WYBITNIE. Zarówno te główne jak i poboczne. Liczba wariantów dialogów, możliwych rozwiązań dosłownie przyprawia o ból głowy, a po wielogodzinnych zachwytach rozmiarem mapy, z trzeźwą głową można stwierdzić, że technicznie jest to po prostu niesamowicie imponujące.
Widok FPP w takich klimatach średniowiecznych to jest absolutny gamechanger i wydaje mi się że z jakiegoś powodu nie jest to popularne rozwiązanie (pomijam ten szrot od Bethesdy). Lasy, polany, pola i cała przyroda na tym cryEngine jest przepiękna.
Żadna inna gra nie pozwoli wam ujrzeć potężnej twierdzy wyłaniającej się z horyzontu, podjechać do niej, wejść do środka, zobaczyć co jej mieszkańcy mają na półkach (i nawet wziąć większość rzeczy). Może Crimson Desert, ale tam nie ma pełnego fpp.
Grajcie, korzystajcie, bo niedługo przyjdzie kres takich dzieł. Nawet założyciel studia WarHorse (odpowiedzialnego za KC:D) jest fanem zastosowania AI w grach, więc warto korzystać z manufaktury.
#gry #kcd2 #kcd
źródło: image_picker_0B0F48FF-5F0B-4DA0-B6A1-37910C8BA1F2-21776-000003294082CF7F
Pobierz