Aktywne Wpisy

purrminator +69
Chuop siedzi na pogotowiu i czeka na rtg kręgosłupa bo ślepy i głuchy dziad yebnął mu w auto. Starasz się jeździć bezpiecznie, trzymasz się ograniczeń prędkości, nie chlasz I nie ćpasz przed jazdą a na końcu i tak trafisz na lvl70 Stewie Wondera. Fura z uszkodzeniem strukturalnym, min. 3 tygodnie bez auta a zniżki idą się walić... Piękna to bedzie majówka, nie zapomnę jej nigdy ( ͡° ʖ̯ ͡°

troglodyta_erudyta +194
Dużo postów o tym, że w majówkę trzeba się n-----ć n---------ć, a ja nieskromnie się pochwalę, że właśnie stuknęło 2 miesiące bez kropli alkoholu i jedziemy dalej.

Mniej więcej:
"Obok silnego mężczyzny zawsze jest pełno kobiet"
Jak mawia stare przysłowie, z obwitości serca usta mówią.
Słowem, albo jesteś silny genetycznie oski, albo jesteś przegryw i over dla ciebie.
Natura.
#blackpill #takaprawda #przemysleniazdupy #szarpankizzyciem #przegryw #s----------e #logikarozowychpaskow #zwiazki
@HuopskiRozum: Poprawka* Ogólnie obok silnych ludzi niezależnie od płci jest pełno innych ludzi. Problem z tymi wszystkimi blackpillami i redpillami jest taki, że to pierwsze piorą ludziom mózgi próbując im jedynie wmówić, że robi to z nich silnych ludzi. Jakby jeśli chcesz być silny to przede wszystkim odstaw tabletki i zacznij w końcu żyć.
Do jej wywodu można podłączyć też tych,
To redpilaki piorą mózgi, że gdy kupisz kurs za 2,5 koła i prawidłowo dobierzesz pasek i skarpety, będziesz przebierał w babach jak chcesz i kiedy chcesz.
@Magik88 w szoku to byłem, że one potrafią przemycić blackpill, nawet w skrajnie poprawnych podkastach...
Z drugiej strony na bezczela
@HuopskiRozum: Ch#!@ stwierdza a nie fakty. Jeśli wierzysz w takie głupoty na serio a następnie wypisujesz to w internecie próbując do tego przekonać innych to powinieneś się udać do odpowiedniego specjalisty i powinieneś się udać do specjalisty bo masz zaburzoną perspektywę patrzenia na świat oraz faktyczny problem w przeciwieństwie do typowych julek z twittera które chodza na terapie bo jest modna. Redpill i Blackpill różni się
@BlackpillNaCalego: ''Debilu'' Przede wszystkim to nie napisałem nigdzie, że wygląd się nie liczy więc przestań wkładać mi w usta słowa których nie wypowiedziałem. Problem jest taki, że wy się fikusujecie wyłącznie na punkcie wyglądu robiąc z tego wszystko.
Siłe w tym znaczeniu, że zaradność, tak to rozumiem. Czyli co ma kariere, hajs, ogólnie pozycję mocną w życiu.
@Magik88: Przegrywem jesteś jeśli wierzysz w blackpill i redpill albo inne tabletkowe gówna dla głupiego motłochu
@HuopskiRozum: obiecują, że to można zmienić - nie kłamią. Mówią, że można zrobić z siebie taki składak jak dobry domowy PC - nie kłamią. Obiecują, że jak się wszystko zrobi dobrze, to wyłomocze się część kobiet. Co też jest prawdą. Główny problem, który pomijają