Wpis z mikrobloga

Ja j---e... Słuchałem se podkastu o #samotnosc z jakąś panią psycholoszką i w pewnym momencie ta pani z------a takim balckpillowy dictum abertum, że zwątpiłem we wszystko.
Mniej więcej:
"Obok silnego mężczyzny zawsze jest pełno kobiet"

Jak mawia stare przysłowie, z obwitości serca usta mówią.
Słowem, albo jesteś silny genetycznie oski, albo jesteś przegryw i over dla ciebie.

Natura.

#blackpill #takaprawda #przemysleniazdupy #szarpankizzyciem #przegryw #s----------e #logikarozowychpaskow #zwiazki
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

"Obok silnego mężczyzny zawsze jest pełno kobiet"

@HuopskiRozum: Poprawka* Ogólnie obok silnych ludzi niezależnie od płci jest pełno innych ludzi. Problem z tymi wszystkimi blackpillami i redpillami jest taki, że to pierwsze piorą ludziom mózgi próbując im jedynie wmówić, że robi to z nich silnych ludzi. Jakby jeśli chcesz być silny to przede wszystkim odstaw tabletki i zacznij w końcu żyć.
  • Odpowiedz
@HuopskiRozum: jakiś czas temu, przy świątecznym stole, z ust mojej cioteczki {po 50 kobieta }padły takie oto słowa(nie wszystko dobrze pamiętam): "kiedyś jak jakieś dziecko się urodziło chore, czy coś to umierało naturalnie, przeżywały tylko najsilniejsi. A teraz dzięki rozwojowi medycyny, takie dzieci ratuje się, leczy itd. i stąd teraz w narodzie tyłu miekiszonow, słabeuszy, nie mogący pracować, jakieś depresję i inne wymysły."
Do jej wywodu można podłączyć też tych,
  • Odpowiedz
  • 27
@Cztero0404: nie! Blackpyll stwierdza fakty, niska atrakcyjność fizyczna = droga przez mękę jeśli chodzi o życie w ogole, a zwłasza relacje z samicami.
To redpilaki piorą mózgi, że gdy kupisz kurs za 2,5 koła i prawidłowo dobierzesz pasek i skarpety, będziesz przebierał w babach jak chcesz i kiedy chcesz.

@Magik88 w szoku to byłem, że one potrafią przemycić blackpill, nawet w skrajnie poprawnych podkastach...
Z drugiej strony na bezczela
  • Odpowiedz
nie! Blackpyll stwierdza fakty,

@HuopskiRozum: Ch#!@ stwierdza a nie fakty. Jeśli wierzysz w takie głupoty na serio a następnie wypisujesz to w internecie próbując do tego przekonać innych to powinieneś się udać do odpowiedniego specjalisty i powinieneś się udać do specjalisty bo masz zaburzoną perspektywę patrzenia na świat oraz faktyczny problem w przeciwieństwie do typowych julek z twittera które chodza na terapie bo jest modna. Redpill i Blackpill różni się
  • Odpowiedz
@HuopskiRozum: Wy blackpilem czy inną durną nazwą nazywacie podstawowe mechanizmy które normalny człowiek uczy się / zauważa już od podstawówki, najdziwniejsze jest jak to jest że wy mając dopiero 20/30+ dopiero zaczynacie to zauważać i robicie z tego jakieś wielkie teorie i odkrycia gdy nawet seba spod żabki o tym wiedział w wieku 15 lat XD a wielkie umysły wykopowe potrzebują na to pół życia XD
  • Odpowiedz
@HuopskiRozum: Stwierdzenie, że kobiety wolą mężczyzn sukcesu jest blackpillowe? A tam nie chodzi o to, że jak jestes przegrywem to nie masz szans na samice? bo to nie to samo przecież
  • Odpowiedz
do specjalisty powinien udać się debil który myśli, że wygląd się nie liczy xD

@BlackpillNaCalego: ''Debilu'' Przede wszystkim to nie napisałem nigdzie, że wygląd się nie liczy więc przestań wkładać mi w usta słowa których nie wypowiedziałem. Problem jest taki, że wy się fikusujecie wyłącznie na punkcie wyglądu robiąc z tego wszystko.
  • Odpowiedz
@HuopskiRozum: "Obok silnego mężczyzny zawsze jest pełno kobiet"
Siłe w tym znaczeniu, że zaradność, tak to rozumiem. Czyli co ma kariere, hajs, ogólnie pozycję mocną w życiu.
  • Odpowiedz
A tam nie chodzi o to, że jak jestes przegrywem to nie masz szans na samice?

@Magik88: Przegrywem jesteś jeśli wierzysz w blackpill i redpill albo inne tabletkowe gówna dla głupiego motłochu
  • Odpowiedz
To redpilaki piorą mózgi, że gdy kupisz kurs za 2,5 koła i prawidłowo dobierzesz pasek i skarpety, będziesz przebierał w babach jak chcesz i kiedy chcesz.

@HuopskiRozum: obiecują, że to można zmienić - nie kłamią. Mówią, że można zrobić z siebie taki składak jak dobry domowy PC - nie kłamią. Obiecują, że jak się wszystko zrobi dobrze, to wyłomocze się część kobiet. Co też jest prawdą. Główny problem, który pomijają
  • Odpowiedz