Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 13
@Afrobiker: nawet może i na 1,50 ale być może ktoś dba o ten teren a jakiś patus przyjedzie hehehe pokryncić se ino bonczki hehehehe. A inne patusy wyzywają autora w komentarzach. Nie chodzi o straty tylko o zasadę że jak nie moje to nie niszczę. To samo z patologią marzącą sprayami po murach. Ależ proszę bardzo! Kupcie paletę bloczka, na swoim sobie wymurujcie mur, jebnijcie tynkiem i malujcie se nawet
  • Odpowiedz
@polac: mondeo ma napęd na przód tym się nie da driftować chyba że na wstecznym aaa nie wróć to merol czyli fura wypas pewnie nawet nie czuł że driftuje ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
przecież to są boty, które celowo Cię ragebaitują i jeszcze się dajesz

@Wykluczony: część pewnie tak, ale mamy silną mentalność typu: "Jak nie widać, to rup". Zagranicą też tak robią, tylko z większym wyczuciem, bo jak tam takie coś odwalisz, to konsekwencje są realne, a nie tak jak w Polsce - może tak, może nie.

@polac Od lat twierdzę, że taka mentalność wynika z biedy naszego narodu i systemu
  • Odpowiedz
@polac:
Nie chcę kolesia bronić, ale skoro za najmniejszy uślizg chcą zabierać prawko, torów nie ma lub zamykają, to tak się kończy. Wg mnie każde miasto powinno mieć tok choćby okrągły na 300 m lub jakiś plac 100x100 m do takich bzdur.
  • Odpowiedz
@text: XDD wina państwa, że nie zapewnia patusom miejsca do patusowania. Jakby w każdym mieście był taki tor, to patusy i tak jeździłyby obok, bo hehe nielegalnie trochę, a my som łobuzy
  • Odpowiedz