Wpis z mikrobloga

#bystrzaktv #patostreamy Cześć, nazywam się Patryk mam 34 lata i mieszkam w Bystrzycach Nieruchawicach mała wieś koło Wrocławia. Od dzieciństwa koledzy w szkole srali mi do kanapek i wyrzucali plecak przez okno. Jestem prawiczkiem i nigdy nie dotykałem kobiety, bo się nimi brzydzę bo one mają jakieś dziwne pęknięte coś między nogami z którego co miesiąc kapie krew fuj i ohyda, za to wolę się zabawiać ze swoim starszym kolegą bo on przynajmniej ma to co ja czyli siusiaczka, siedzę aktualnie w małej lepiance o powierzchni 35m2 którą wybudował mój ojciec partacz. Z domu matka mnie wypędziła no i jakiś czas temu zaczął przeciekać dach w moim starym legowisku dlatego mieszkam w tej swojej nowo wybudowanej chatce z azbestu, bo nic nie robiłem mam niepełne wykształcenie podstawowe i pracowałem u Jeffa Bezosa jako pracownik umysłowy. Nie mam kolegów ani przyjaciół w moim wieku, wszyscy których znam są ze mną spokrewnieni mają minimum 45 lat i mają marskość wątroby oraz zadłużenia alimentacyjne. Mam fobię społeczną i wierzę w płaską ziemię oraz chmury chemiczne, czasem boję się wyjść z domu gdy tatuś zamówi mi drewno z dostawą pod dom, w sieci jestem nieco bardziej otwarty, potrafię przysiadywać na forum, obrażać innych użytników i zgłaszać stare wpisy sprzed kilku dobrych lat, czuje się taki ważny w tym co robię. Tak poza tym prowadzę kanał na YouTube o nazwie WICHURA, tam nagrywam transmisje na żywo i uwielbiam męczyć swoje wujostwo żeby wycisnąć na nich jak najwięcej grosza, najbardziej odbija mi po spożyciu napojów wyskokowych, potrafię wtedy wyzywać swoich podopiecznych moderatorów oraz Jezusa Cytrusa od gojów. To tyle mojej historii, pozdrawiam całe forum, a to na dole to Ja, potrafię też robić fikołki do tyłu i do przodu.
SwendzomMniePienty - #bystrzaktv #patostreamy Cześć, nazywam się Patryk mam 34 lata i...

źródło: byszczok

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach