Wpis z mikrobloga

Nauczony po ostatnim weekendzie, kiedy znowu nie zrobiłem screenów, jak ktoś wrzucił zdjęcia laski Vandera o 3:00 i ukazał całkiem ciekawe okolicznosci z nią zwiazne... Przeszło wszystko bez echa, bo wpisy szybko poznikały.
A tutaj to nie jestem pewien na 100%, co autor dokładnie miał na myśli, ale na wszelki wypadek screen poszedł. Oczywiście po dwóch minutach wpis zniknął.

#przegryw
Adorator - Nauczony po ostatnim weekendzie, kiedy znowu nie zrobiłem screenów, jak kt...

źródło: Screenshot_2026-04-12-20-41-05-512_com.android.chrome

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nie_tykam_sniegu: cytujac

Stella to nie multi Konserwatywnego. Ten Konserwatywny, to chyba jakiś chłopak z poważnymi problemami i chyba trochę chory, a ona istniała naprawdę i wydaje mi się, że zabawiła się nim i robiła sobie z niego jaja. Jak komuś się chce, to Stella była właśnie z tym Konserwatywnym na PGA 25.10.2025 w cosplayu Qiyany i podobno bardzo dużo osób robiło sobie z nią zdjęcia. Jak ktoś wie jak przeszukać
  • Odpowiedz
Stella to nie multi Konserwatywnego. Ten Konserwatywny, to chyba jakiś chłopak z poważnymi problemami i chyba trochę chory, a ona istniała naprawdę i wydaje mi się, że zabawiła się nim i robiła sobie z niego jaja. Jak komuś się chce, to Stella była właśnie z tym Konserwatywnym na PGA 25.10.2025 w cosplayu Qiyany i podobno bardzo dużo osób robiło sobie z nią zdjęcia. Jak ktoś wie jak przeszukać neta to podejrzewam, że
  • Odpowiedz