Aktywne Wpisy

32cm +605
źródło: FB_IMG_1778474329940
Pobierz
Hej! Mam obecnie iPhone 14 pro. No i w sumie oprócz tego, ze zjechałem juz baterie (80%), to telefon działa idealnie. Jest szybki, ma fajny ekran, robi świetne zdjęcia. Do tego używam go czasem jako kamerki internetowej podczas calli - jakość jest po prostu rewelacyjna. Zastanawiam się czy jest sens wymiany tego modelu na nowy, ale nie widzę po prostu żadnych argumentów. Wymienię baterie za około 300zl i będzie idealnie. Co myślicie?

#warszawa #nieruchomosci
źródło: IMG_4641
PobierzI ten podatek od gruntów i ich eksploatacji.
Masz dosłownie to rozbite na kilka różnych opłat
Ale to już abstrahując od tematu, bo w tym momencie jak będziesz chciał wynająć i zrobić tam cztery pokoje to mniej niż 1000 za pokój nie zawołasz.
Nie wiem czy na tyle lubię chłodną wodę, bo tutaj jest 4x większe zużycie gorącej wody niż ja mam, gdzie samej wody tutaj mają 2x więcej. CO też jest dosyć spore, a ta stawka to jest indywidualnie ustalana na podstawie zużycia. U mnie by było ponad 2x mniej
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
To bait czy te opłaty to za dziesięcioosobową rodzinę?
Mieszkam sam i zużywam niecałe 9,5m2 zimnej wody na pół roku. tutaj 11.5m2 na miesiąc.
Ciepłej zużywam 5.5m2 też na pół roku - tutaj 7,65m2 na miesiąc.
źródło: image
PobierzNo to typie zacznij zakręcać krany przynajmniej na czas wyjścia z domu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@vateras131 Chłopie żeby w wielkiej płycie 82m2 dostać to trzeba było na Popiełuszkę donieść. Ja mieszkam w kurniku deweloperskim poza Warszawą
@warszawiak39: Zależy od rodzaju własności. Jak jest spółdzielcze własnościowe to spółdzielnia płaci ten podatek i rozbija to właścicielom na składową czynszu.