Wpis z mikrobloga

@groman43: a co tam słychać u słynnych sprawców, którzy zakatowali chłopa na festiwalu na oczach narzeczonej, niestety prawdopodobnie nie poniosą konsekwencji...
https://www.fakt.pl/wydarzenia/sosnowiec-nowe-fakty-w-sprawie-smierci-marcina-mizi/hb7n1c8
"Sprawa ma już 10 tomów akt, przesłuchano kilkunastu świadków i wciąż nie wiadomo, kto zaatakował dorosłego mężczyznę. Kto go kopał, gdy leżał bez tchu." "Jesteśmy pokrzywdzeni, a traktowani jakbyśmy to my popełnili przestępstwo. To jest dramat. Na ławie siedzą nieletni, którzy, obawiam się, nie poniosą żadnej kary, bo
Pampernikiel - @groman43:  a co tam słychać u słynnych sprawców, którzy zakatowali ch...
  • Odpowiedz
@groman43: matka 4x dzwoniła i kazali jej s--------ć bo tylko grożą, dopiero jak mnie zgraja próbowała pobić to wtedy się zainteresowali. Oczywiście po wszystkim zeznania 1vs5 i to mnie skazali bo miałem czelność nie błagać napastników i zdechnąć tylko walczyłem o swoje i innych bezpieczeństwo. W sądzie mnie traktowali jak najgorszego kryminalistę a znanych patusów jak biedne ofiary, nawet nieposzlakowana opinia wystawiona przez szkołę mi nie pomogła.
J---ć policję, j---ć
  • Odpowiedz
@groman43: Tylko policaje były wzywane tego wieczoru, ale mieli ważniejsze rzeczy do roboty. Ktoś akurat na czerwonym przeszedł i musieli wysłać kilka radiowozów
  • Odpowiedz