Aktywne Wpisy

mirko_anonim +6
✨️ Jak poradzić sobie z kryzysem w związku? Ⓘ
Panowie,
Prośba o pomoc, bo jestem rozwalony totalnie psychicznie i nie wiem co zrobić.
Ja 33 lata, różowy pasek 31. 4 lata po ślubie. Raz jest lepiej, raz gorzej.
O mnie - mam firmę, zarobki grubo powyżej średniej. Po ślubie spłaciłem kredyt na jej mieszkanie (400k).
Ogólnie dużo wyjazdów, Tajlandia, Dubaj, Malediwy, USA. 5-6 razy w roku urlop. Co roku nowy iPhone w prezencie. W domu dość wysoki
Panowie,
Prośba o pomoc, bo jestem rozwalony totalnie psychicznie i nie wiem co zrobić.
Ja 33 lata, różowy pasek 31. 4 lata po ślubie. Raz jest lepiej, raz gorzej.
O mnie - mam firmę, zarobki grubo powyżej średniej. Po ślubie spłaciłem kredyt na jej mieszkanie (400k).
Ogólnie dużo wyjazdów, Tajlandia, Dubaj, Malediwy, USA. 5-6 razy w roku urlop. Co roku nowy iPhone w prezencie. W domu dość wysoki

login0654 +156

Jako posiadacz broni, który do niedawna był za znacznym luzowaniem jej posiadania (strzelba w każdym domu, a .22 dostępne dla każdego), tak po czytaniu waszych złotych myśli… no chyba nie xD
Popieracie samosądy, szeryfów i „branie spraw w swoje ręce” co pokazuje dobitnie, że nie dorośliście do czegoś takiego - z resztą to widać nie tylko po komentarzach w tej sprawie.
Peany do szeryfów i chłopski rozumek zamiast chwili trzeźwego myślenia.
Zanim moderacja usunęła mi poprzedni post był tam jakiś posiadacz co też to popierał… Cóż radzę przemyśleć sprawę, bo też może być moment, w którym źle ocenisz sytuacje i też cię złapią na klatce schodowej gotowego wywinąć Majtczaka do ZEA.
Jest mi zwyczajnie przykro
#polska #policja #wykop #bystrzycaklodzka #s---------a #bron
1. Wrócił na miejsce z karabinem (KARABINEM K*RWA)
2. Nie został przy rannym
3. Nie zawiadomił policji w tym samym momencie
4. Spakował hajs, paszport i chciał
Komentarz usunięty przez moderatora
@congobongo: W Bystrzycy tyle razy zawiadamiali policję, a ta się nie zjawiała że doszli do wniosku że to strata czasu by tam dzwonić.
@Vinizius:A to drogie dzieci wzorcowy przyklad odpowiadajacy na pytanie: "Dlaczego zeby zostac sedzia trzeba bardzo dlugo studiowac a nie byl randomowym przyglupem z wykopu" XD
@congobongo: podali powod usuniecia?
źródło: image
PobierzPisalem o tobie, melepeto. Ze ty jestes doskonalym przykladem na to, ze potrzebne sa sady, bo jakby tacy inteligenci jak ty mieli ustalac kto jest winny a kto nie to bysmy zamiast cywilizowanegokraju mieli afrykanski totalitaryzm (uwaga, trudne slowo). Naprawde nie zazdroszcze zdolnosci poznawczych jak juz to cie przeroslo.
To, drogie dzieci, kolejny przyklad. Rowniez na to co po jest WOS w szkole.
a może może przede wszystkim - po awanturze jak już jesteś w domu to ochłoń, a nie latasz z klamką po mieście i szukasz sprawiedliwości.
tak jak powiedziałem - zabił gnoja, posiedzi jak za osobę.