Aktywne Wpisy

Damianowski +78
"Wardęga na pogodzenie się z Wersów nawet się umył" xD
Swoją drogą trochę aż dziwne że cisza trochę na mirko o tej akcji.
Ludzie wpłacą. Influ się tam godzą itp.
A tutaj zawiść typu "szkoda sąsiadów" itp XD
Swoją drogą trochę aż dziwne że cisza trochę na mirko o tej akcji.
Ludzie wpłacą. Influ się tam godzą itp.
A tutaj zawiść typu "szkoda sąsiadów" itp XD
DzonyDzony +236
nie moge patrzec na te influencerskie mordy krzyczace "WPLACAJCIE, NA CHORE DZIECI NIE DACIE?", w momencie gdy ich glowne zajecie to ciagla optymalizacja podatkowa, zeby jak najmniej zaplacic miedzy innymi na utrzymanie oddzialow onkologii XD
#latwogang #antykapitalizm #cancerfighters
#latwogang #antykapitalizm #cancerfighters

#przegryw
a pracy i na jedzenie nawet hajsu brak, aktualnie znów kradnę i próbuję na galerii wyżebrać od julków i oskich chociaż 5zł
źródło: 1000012744
Pobierzale planuję zrobić rundkę po Żabkach i zapytać się czy nie potrzebują, tak samo dostałam w jednej z nich pracę ostatnim razem. chociaż oni sami ci franczyzobiorcy cienko przędą i duże prawdopodobieństwo nie wypłacenia kasy za przepracowane godziny + kasa dopiero 10tego następnego miesiąca
No mysiałaś trafić na solidnego c-word janusza żabkowego.
Ale to chyba w sumie taki lipny sklep, bo w mojej żabce też rotacja dziewczyn spora.
byłam na paru rozmowach na kelnerkę swego czasu to za każdym razem było "odezwiemy się" xd
Żabki same ruch*ją franczyzobiorców na kasę, więc jest jak jest, ale ludzie nie słuchają i dalej w to wchodzą i potem właśnie takie kombinatorstwo i oszukiwanie pracowników ma miejsce
dla Ciebie też wszystkiego jak najlepsiejszego
nie kradnę na żaden handel, nie jestem dynamiczna i nie znam żadnych paserów ani nikogo komu mogłabym to opchnąć, biorę tylko na własne potrzeby xd
wiem, że kradzieże teoretycznie są złe, część ludzi mnie tu za to wyzywa, ale to dzięki nim jako osoba bez niczyjej pomocy, bez rodziny, będąc w spektrum autyzmu i mając liczne inne zaburzenia mogę jakoś przetrwać i nie paść z głodu. nie kłóci się to z