Aktywne Wpisy

TrybObserwacji +19
Polubiło mnie na #tinder 6650 typów, przyjrzałam mniej więcej nie ma praktycznie nikogo kto mi sie podoba XD

SilesianPill +58
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Chłop miał pozwolenie na b--ń, nawet jeżeli wrócił z nią w okolice tych patusów to co to zmienia?
To tak jakbyś wyszedł w latach 90-tych do sklepu i w bramie napadły cię patusy, a później wracasz z zakupami do mieszkania przechodząc przez tą samą bramę i znowu cię zaatakowali, a ty wymierzyłeś sprawiedliwość. NO PO CO ON TAM SZEDŁ! XD Powinien grzecznie poczekać na ulicy kilka godzin, aż towarzystwo się rozejdzie, co by nie prowokować.
Oczywiście rozsądnym jest przeczekać i nie ryzykować, ale jeżeli takie akcje działy się tam cyklicznie, a policja ma to w pompie, to co ci ludzie mają niby zrobić?
Strach się bronić, bo później dostaniesz dożywocie i spędzisz resztę życia w pierdlu z takimi elementami.
#bystrzycaklodzka #policja #polska #afera
@Wraczek: Nawet w USA jeśli walisz w plecy uciekającego włamywacza, to mam dla ciebie złą wiadomość ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
@Wraczek: tak jak w przypadku pana Marcina M., którego napastników wciąż ciężko jest skazać i zapowiada się, że prawdopodobnie nie poniosą konsekwencji za śmiertelne zmasakrowanie go na oczach narzeczonej xD
https://www.fakt.pl/wydarzenia/sosnowiec-nowe-fakty-w-sprawie-smierci-marcina-mizi/hb7n1c8
"Jesteśmy pokrzywdzeni, a traktowani jakbyśmy to my popełnili przestępstwo. To jest dramat. Na ławie siedzą nieletni, którzy, obawiam się, nie poniosą żadnej kary, bo sąd nie ustali,