Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@michalxd21: jak skręcasz w lewo i jesteś pod butem ciężkim to twoja sprawa. Wypieranie rzeczywistości nie jest żadnym argumentem. Typowe podburzanie, ale już mam beke z Ciebie bhhahahaha
  • Odpowiedz
@MemowyNekromata: najgorsze jest to, że mimo że odklejus, to on często ma sporo racji, na przykład w kwestii oceny Oliwii - to jest przecież sama prawda, no weź się kłóć z tą opinią... xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Vade: to dlaczego się do mnie dojebujesz. Śmieszne to trochę bo udajecie, że jestem oszustem, a ja prawdę mówię. Kobiety powinno się szanować za coś, a nie za końskie caco. Nie mowie tutaj o byciu niemilym do kobiety, której nie szanujesz. Po prostu nie stawiasz byle dziewuchy na piedestale.
  • Odpowiedz
@FCSTULEJ: chłopino, ale gdzie? Chodzi o to, że napisałam żeś odklejus? Jesteś trochę odklejus, bo przenosisz refleksje z blackpilla czy HP na cały świat, ale tak jak też napisałam - masz dużo racji i ja się z wieloma Twoimi opiniami zgadzam xd nie bij mnie, bo nawet w tej drugiej części komentarza masz dużo racji i ja z Tobą chętnie wrzucę Oliwie na stos, bo widzę jaka paskudna to jest
  • Odpowiedz
  • 0
@Vade: nawet mnie to nie martwi jak bardzo jesteś pozbawiona logiki. Tekst odklejus niczym nie poparty, zero kontrargumentów do czegokolwiek.Najbardziej mnie bawi jak jeszcze inni Ci to lajkują. Znaczy, że więcej taki sprzecznych osób pojawiło się na tagu (albo byli od zawsze). Rozbawiłaś mnie na potęgę hahaha, mogę być odklejusem, ale jeszcze raz powtarzam, że kobiet się nie bije i Ciebie też nie będę nawet w przenośni xD
  • Odpowiedz
@FCSTULEJ: Zero argumentów, bo nie chce mi się z Tobą dyskutować :D Za to jeśli Cię rozbawiłam to w sumie pozytywnie, trzymaj się
  • Odpowiedz
  • 0
@Vade: haha ale komentujesz. Zniszczyłaś mnie hahaha

Dzięki za ten pozytwyno-agresywny hejt. Dzięki Tobie znowu nabrałem ochoty na komentowanie tego dziadostwa. Wracam w poniedziałek.
  • Odpowiedz