Wpis z mikrobloga

Top człowieka to 25-55lat,
Nawet z tym nie dyskutujcie,
Ma się wtedy 3 krytyczne rzeczy na raz!

ZDROWIE CZAS PIENIĄDZE

Dlatego śmieszy mnie te tryhardowanie ludzi po 55tce ludzi co przebimbali wcześniejsze lata w robocie, karierze, dorabianiu się, siedząc po te 47-48 tygodni w roku w robocie mając żałosne 4-5tygodnii wolnego xd²

Siwy łeb,impotencja,menopauza, choroby kończyn, ŻYLAKI, obwisła skóra, morda czerwona od stresu,

Bicz please, tera już za późno.
To tak jak by mieć nowe Porsche 911 i zostawić je na 30 lat w stodole, w wilgoci i z gryzoniami.

#pracbaza #kariera #filozofia #takaprawda #zdrowie #medycyna #blackpill #sport #kapitalizm #mirkokoksy #mikrokoksy

#pracbaza
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@_Alessandro_: co ty gadasz. Jak się od rodziców wyprowadzisz to możesz sobie wziąć L4 w pracy jak chorujesz, jak okulary są za słabe to po prostu idziesz do okulisty i bierzesz nowe, możesz jeść co chcesz i wyrzucić zepsute jedzenie do kosza, nikt nie zmusza cię do jedzenia spleśniałych rzeczy, czy tak zepsutych, że aż ci się one zwracają.

Wyprowadzka z domu to najlepsze co mnie w życiu spotkało.
Nawet
  • Odpowiedz
@adamsowaanon: niesamowity cope uprawiasz, po 25 roku życia ludzkie ciało umiera (bo więcej komórek obumiera niż powstaje). Nigdy nie widziałem szczęśliwego człowieka po 40
  • Odpowiedz
@adamsowaanon: Osoby młode mają tę bezcenną lekkość bycia. Dodatkowo ludzie z wiekiem mają już bagaż doświadczeń, choroby itd. oraz w 99% spełnianie marzeń z młodości nigdy już nie będzie smakować tak samo, nawet ludzie się rozczarowują, ale oczywiście mało kto się przyzna.
  • Odpowiedz
@adamsowaanon

hehe, trochę nudą wieje, siedzieć bez pracy

Nigdy nie rozumiałem tego pojęcia "nudy bez pracy", żyjemy w czasach gdzie nigdy nie było większej ilości rozrywek i do tego tak dostępnych. A ten by się nudził bo nie ma roboty, no nie wyczymię
  • Odpowiedz
@adamsowaanon: niesamowity cope uprawiasz, po 25 roku życia ludzkie ciało umiera (bo więcej komórek obumiera niż powstaje). Nigdy nie widziałem szczęśliwego człowieka po 40

@omega33: co to zmienia, skoro 90% osób nigdy nie osiągnie nawet połowy swojego fizycznego potencjału? Są osoby, które mają 50+ i są bardziej sprawne niż 90% 20 latków xD
  • Odpowiedz
Nigdy nie widziałem szczęśliwego człowieka po 40

@omega33: błąd poznawczy, oni nie są nieszczęśliwi z racji wieku, oni są nieszczęśliwi bo poznali ciebie
  • Odpowiedz