Wpis z mikrobloga

Ta sytuacja tylko pokazuje ilu patusów mamy tu na wykopie xD Trójka kryminalistów z pobiciami na koncie ( Nawet tego samego dnia kogoś pobili) w końcu trafiła na kogoś kto się postawił i bronił, a wykop olaboga dobrych chłopaków mordujo na ulicy.

Mam nadzieje, że trafi się jakiś sąd z rigczem i dostanie jakiś adekwatnie niski wyrok, bo niestety na uniewinnienie w tym antyludzkim państwie nie ma co liczyć

#polska #policja #bystrzycaklodzka
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@Nikczemny_Pomidor: chociażby pierwszy wpis w gorących, a było ich sporo. Nie liczyłem, ale jeśli chcesz zawsze mozesz to zrobić. Wystarczająca ilość by stwierdzić, że sporo ludzi na wykopie to patusy.

Nic nowego patrząc na to, że tagi dla kundli jak fame mma są od lat topka na wykopie
  • Odpowiedz
dobrych chłopaków mordujo na ulicy.

@Styline: Nie rozumiesz, albo udajesz że nie rozumiesz.

Ja się cieszę że go odwalił, jednego niebezpiecznego śmiecia mniej.

Ale samosądy nie są legalne, nawet jak policja mówi że nic nie zrobi, a ten typ poszedł do domu po karabin szturmowy, wrócił do nich i odstrzelił. Może i się gębą cieszy, ale i tak - nie wolno tak robić i typ zapracował na wyrok.
  • Odpowiedz
@Styline: na początku też myślałem że się bronił, że miał b--ń przy sobie i użył jej w ramach obrony koniecznej. Ale typ wrócił do chaty po karabinek automatyczny
  • Odpowiedz
@Styline: bronić typa, który wpadł w sprzeczkę z patusami i wrócił na miejsce jeszcze raz tym razem z bronią, aby udowodnić kim on to nie jest?
Przecież to jest celowe użycie broni, a nie samoobrona.

• Odpowiedz