Wpis z mikrobloga

Gdzie najlepiej kupić trexa? Raz kupowałem na g2g i wszystko było, potężne VOD, mogłem normalnie przez aplikację trexa się logować itd. Teraz kupiłem to filmów praktycznie nie ma, a przez aplikację logować się nie da, pozostają jakieś playery.
#iptv
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hehehe115: jakiś oszust dał ci listę bez VOD? na bazie Trexa pewnie ale bez VOD. Streż się takich! I uważaj też na doradców-sprzedawców na wykopie.
  • Odpowiedz
  • 0
@xBARTEXx: Czyli jakiś shit? A polecisz jakiegoś sprzedawcę? Bo kiedyś kupowałem w podobnej cenie, a wchodziło mi normalnie logowanie w aplikacji trexa. Myślałem, że wszystkie tak działają.
  • Odpowiedz
@Hehehe115 Tak, dokładnie. Generalnie, to nie polecam nikomu nic, bo sam biorę od sprzedawcy z dobrymi opiniami i dużą ilością sprzedaży - polecam, najlepszy sposób.
  • Odpowiedz
@Hehehe115: Skoro już kupiłeś napisz sprzedającemu, że otrzymałeś towar niezgodny z opisem. Jeśli ci nie wymieni na trexa to zawsze możesz to zgłosić w g2g i powinni interweniować. Dlaczego chcesz podarować kasę oszustowi?
  • Odpowiedz
  • 0
@gagowie: Kupiłem miesiąc, więc strata niewielka. W jakąś pomoc portalu wątpię, tym bardziej że ma z 99% pozytywnych opinii, szkoda mi na to czasu po prostu. Dlatego szukam kogoś pewnego.
  • Odpowiedz
@Hehehe115: W pierwszej kolejności pisze się do sprzedawcy. Skoro piszesz, że ma tyle pozytywnych opinii to być może się po prostu pomylił. Jednak kasa twoja i decyzja należy do ciebie.
  • Odpowiedz
  • 0
@gagowie: Napisałem to gość mi jeszcze negatywa wystawił, że włączyć nie potrafię ( ͡° ͜ʖ ͡°) i dodał "zły kontakt" gdzie to on mi nie odpisał na wiadomość... Oczywiście lista się odpala na jakichś innych playerach, ale na Trexie się nie da. No i jak wcześniej miałem dużo filmów, tak w tej liście jest może z 200-300.
  • Odpowiedz