Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

annlupin +46
na podsumowaniu roku było że mie 260 osób dało na czarno i teraz jak wypuszczałam ze swojej czarnej to wykryłam 40 osób co mie na czarno mają jeszcze tylko 220 nom a co uwas
#annlupinpisze
#annlupinpisze

źródło: Opera Zrzut ekranu_2026-04-15_105409_www.youtube.com
PobierzByły ramy, reduktory, pełne blokady, wielkie silniki.
Która terenówka spełni teraz te wymagania ? System elektroniczny do hamowania koła nie ma startu do blokady w trudnym terenie.
@paw1470: ja bym potrzebował minivana, coś jak opel zafira, czy vw touran. Ale teraz już nie robią, tylko same suvy. One znowu nie są AŻ tak pojemne jak minivany
@Sylwiusz_89: Nie były. Wystarczy popatrzeć jak zgniły mercedesy z lat 90
- do takiego Golfa 4 kupisz części łatwo, to fakt ALE - będziesz je kupował co jakiś czas bo to stare auto i się zwyczajnie psuje - nawet te dobre będą miały usterki. Poza tym to ultrapopularne auto.
- do nowego auta może być problem z częściami ALE - kup popularne i tego problemu nie będzie.
Dzisiaj bierzesz hybrydowego yarisa i nie
@langer: mam generację nowsze z 2015 i też są OK. Z minusów jest już przyklejony tablet na desce, zamiast obudowany ekran… ale jeszcze normalne zegary i guziki. Chociaż w205 już nie ma guzików od sterowania multimediami…
Jak patrzyłem na nowsze w różnych salonach na przestrzeni ostatnich 2 lat - to te wnętrza to jest nie do zaakceptowania dla