Wpis z mikrobloga

Je...ni konfidenci. Najgorsi są właśnie tacy podludzie. Nie dość że jedzie 20 na godzinę za koparką i tworzy bezsensowny korek to jeszcze nagrywa normalnych ludzi którzy na pustej, prostej drodze wyprzedzają prawidłowo i wrzuca do ynternetu bo łuna mo smartfona śaomi. Ostatnio też jechałem w takim peletonie 30 aut bo jedna czy druga sierota woli jechać 15 km/h niż jak człowiek wyprzedzić.

#polska #bekazpodludzi
RemusLupin - Je...ni konfidenci. Najgorsi są właśnie tacy podludzie. Nie dość że jedz...

źródło: 1000037900

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RemusLupin: Gość wyprzedzający na podwójnej ciągłej raczej nie jest normalny. Cmentarze pełne są takich którzy uważali że mają świetną widoczność, a te linie to w ogóle ktoś dla beki namalował. ..
  • Odpowiedz
  • 22
@Yans_Zoon: @razooor można, nie można. Bardzo dużo jeżdżę, codziennie, i masę razy widziałem czy to policję, czy straż miejską wyprzedzająca tego typu pojazdy na ciągłej. A jeśli widać że droga jest pusta, a jest, to głupotą jest jechać 20/h i tworzyć korek na 50 aut.

Na ostrym zakręcie czy przy mgle, braku widoczności i c-------h warunkach oczywiście że nie wyprzedzam, ale tutaj jak najbardziej.
  • Odpowiedz
@RemusLupin: Ludzie to zaraz taki manewr do bandyty majtczaka porównają xD. U mnie za miastem jest tak sytuacja że jest łuk i jak na drzewach są liście to faktycznie nie widać czy coś jedzie, ale jesień zima wszystko widać, więc podwójna ciągła to nie drut kolczasty
  • Odpowiedz
@RemusLupin: ehe, prawidłowo.

Ja to lubię jak takie sieroty w SUVach zaczynają wyprzedzać całą kolumnę, przekraczając podwójną ciągłą, przez co prawidłowo jadący nie mogą tego zrobić gdy zaczyna się przerywana
  • Odpowiedz
@RemusLupin: czy ty myslisz ze te linie to sobie ludzie malują losowo? Cos czego geniuszu nie widzisz na zdjeciu to co sie dzieje za koparką. Wystarczy ze jest tam skrzyzowanie z podpozadkowanej i ktos widzac koparke wyjedzie na pas.
I te argumenty xDdd ja jezdzem duzo ja siem znam
  • Odpowiedz
@RemusLupin: przypominam że zgodnie z prawem taka koparka w ogóle nie ma prawa znaleźć się na drodze publicznej
słyszałeś kiedyś żeby jakiegokolwiek operatora zatrzymano i w---------o 5k mandatu za tamowanie ruchu i jazdę niezarejestrowanym pojazdem po drodze publicznej? bo ja nie
a te jełopy wykopki jeszcze będą pyszczyć że masz jechać 20 na godzinę aż pan operator łaskawie zjedzie z drogi 🤣
  • Odpowiedz
@RemusLupin: tutaj sami swieci co beda jechac 10 km za koparka bo ciagla, co nigdy nie najechali na martwe pole, bo ktos droge zastawil, nikt jako pieszy na czerwonym swietle nie przeszedl jak nic nie jechalo, po prostu same wzory cnot wszelakich xD
  • Odpowiedz