Aktywne Wpisy
enforcer +325

sprynek +61
To niezle wydarzenia dla #rozowepaski - malowanie gołego Modela i upijanie się winem w między czasie xD
Niech otworzą odwrotne wydarzenie - browary i goła laska, ciekawe co by pisali.
#logikarozowychpaskow #wroclaw #niebieskiepaski #zwiazki
Niech otworzą odwrotne wydarzenie - browary i goła laska, ciekawe co by pisali.
#logikarozowychpaskow #wroclaw #niebieskiepaski #zwiazki
źródło: IMG_6434
Pobierz

#polska #policja #wiadomosci #bystrzycaklodzka #s---------a
źródło: 1000016101
Pobierz@m4jkel: no tak było, przecież n------y nakoksowany patus nastoletni by nie zmyślał przed prokuratorem xD
A nie, czekaj, to nie jest zeznanie "poszkodowanych", którzy zeznali, że nie było żadnej kłótni wcześniej, tylko sam prokurator to wymyślił xD
@dr_papieros: to nie jest karane śmiercią, a już na pewno kary nie wymierza jakiś przypadkowy luj
@Pampernikiel: Tak, to zawsze są tylko ''biedne chłopaki'' które za głośno gadają xDDDD
@Czyjatoja: To tak zawsze jest, patusy skaczą do wszystkich ktoś ich sprowadzi na ziemię
@Ucho1899: W przypadku "Pobicia i śmierci na Sosnowieckim Fun Festival 2024" brały udział jeszcze młodsze "dzieci" około 16 lat
https://tvn24.pl/katowice/sosnowiec-ostatnie-pozegnanie-marcina-zmarl-po-tym-jak-zostal-brutalnie-pobity-na-miejskiej-imprezie-st7971235
Zakładając oczywiście ze to nie on był agresorem
Któregoś dnia o--------y mu i zabił swoją rodzinę, bo go wujek wkurzył, drugi Jaworek.
@dr_papieros: jak historia pokazuje, wcale nie miała w dupie, miała w tym interes a ktoś im go pomieszał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A można nie opowiadać się po niczyjej? Stwierdzić że jedni warci drugich (drugiego)? Bo tutaj akurat żadna ze stron tego sporu mojej sympatii nie wzbudza. Patusa mi nie szkoda, strzelec zaś niepotrzebnie eskalował.
jak patola postrzega świat:
1) ktoś do nas coś powiedział
"no szliśmy sobie normalnie no i tam ktoś - nie wiem kto... no i zaczęliśmy krzyczeć i też zaczął coś do nas gadać, nas chyba wyzywać, czy coś tam zrobił, no i (...) po prostu doszło do wymiany słów, no i się... po prostu doszło
@EmDeCe: XDDDDDDDD
@niegwynebleid: jakby poszedł z zamiarem zabicia to zacząłby do nich pruć bez wstępniaka i nie strzelałby w powietrze.