Wpis z mikrobloga

C--j ide do domu po karabin

@m4jkel: no tak było, przecież n------y nakoksowany patus nastoletni by nie zmyślał przed prokuratorem xD

A nie, czekaj, to nie jest zeznanie "poszkodowanych", którzy zeznali, że nie było żadnej kłótni wcześniej, tylko sam prokurator to wymyślił xD
  • Odpowiedz
najgorsze, że biednych chłopaków za zbyt głośne rozmowy wcześniej już ktoś inny atakował, ale na szczęście udało im się obronić :(

@Pampernikiel: Tak, to zawsze są tylko ''biedne chłopaki'' które za głośno gadają xDDDD
  • Odpowiedz
@m4jkel: I dobrze zrobił. Jednego patola mniej to zysk dla społeczeństwa a reszta tego śmiecia może użyje ostatniej szarej komórki zamiast kastetu. Niepojęte że są ludzie co szkodują takiego elementu, nawet w wywiadzie widać że jeden z tych którym się upiekło jest naćpany.
  • Odpowiedz
Poszedł z psem na spacer, tam go zaczepili I skończyło się na pyskówce. Potem szedł do kogoś na umówione spotkanie i wziął że sobą b--ń, bo mu pewnie patusy groziły, że go zabiją czy pokroją. Wziął więc że sobą b--ń. Jak go znów zaatakowali to ją wyjął, postraszył I oddał strzał ostrzegawczy. Dopiero potem wyrwał chwasta.

@Czyjatoja: To tak zawsze jest, patusy skaczą do wszystkich ktoś ich sprowadzi na ziemię
  • Odpowiedz
@m4jkel: szczerze mówiąc mam to w dupie. Jak dla mnie to 20 takich typków może nawet chodzić ze strzelbą pod pachą nocami licząc ze ktoś ich zaatakuje. Dziwne hobby wskazujące że może być coś niepokolei w garze ale w dalszym ciągu -> atakujesz kogoś i dostaniesz przy tym kulkę -> twój problem.

Zakładając oczywiście ze to nie on był agresorem
  • Odpowiedz
  • 1
@dr_papieros: Człowieku, chłop wykonał karę śmierci. Mógł mu przestrzelić nogę a przestrzelił łeb!
Któregoś dnia o--------y mu i zabił swoją rodzinę, bo go wujek wkurzył, drugi Jaworek.
  • Odpowiedz
chłop wziął sprawy w swoje ręce bo patologia robiła co chciała, a policja miała to w dupie.

@dr_papieros: jak historia pokazuje, wcale nie miała w dupie, miała w tym interes a ktoś im go pomieszał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@EmDeCe: Oho, widzę kolejny powtarza bzdury o strzelaniu w nogę. Kiedy się w końcu ludzie nauczą, że to tak nie działa ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@m4jkel: widzę na wykopie dyskusja i zawsze trzeba się opowiedzieć po którejś ze stron, i to najlepiej do fanatycznego wręcz poziomu (jeszcze medal temu z karabinem wręczyć lol).

A można nie opowiadać się po niczyjej? Stwierdzić że jedni warci drugich (drugiego)? Bo tutaj akurat żadna ze stron tego sporu mojej sympatii nie wzbudza. Patusa mi nie szkoda, strzelec zaś niepotrzebnie eskalował.
  • Odpowiedz
@sayanek: Pozostaje pytanie czy chlop faktycznie wyszedl chlopa odwalic czy wrocil i mial jakies spotkanie i wzial bron dla bezpieczenstwa po wczesniejszej akcji.
  • Odpowiedz
@Pampernikiel:

jak patola postrzega świat:

1) ktoś do nas coś powiedział
"no szliśmy sobie normalnie no i tam ktoś - nie wiem kto... no i zaczęliśmy krzyczeć i też zaczął coś do nas gadać, nas chyba wyzywać, czy coś tam zrobił, no i (...) po prostu doszło do wymiany słów, no i się... po prostu doszło
  • Odpowiedz