Aktywne Wpisy

kris006 +161
Ja już mordeczki na dworcu, lecę do Warszawy, ziomek co go nie widziałem lat tysiąc, ma mi nawinąć robotę w gastro, a Polska B wymiera i lepiej nie będzie, trza uciekać. Trzymajcie kciuki
źródło: 1000028860
Pobierz
MamMalegoSiurka +37
#mikrokoksy #pokazforme
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
źródło: 1000004929
Pobierz

#polska #policja #wiadomosci #bystrzycaklodzka #s---------a
źródło: 1000016101
Pobierzz drugiej strony - pewnie tych trzech zniszczyło więcej żyć niż koleś co zabił jednego. A policja nic z tym nie robiła (zresztą, narzędzi też nie ma za dużo)
KARABIN - OSIEDLOWE PORZĄDKI Papryk Vegeta
Komentarz usunięty przez autora
@m4jkel: Skku****yńska manipulacja. Ha tfu.
W każdym takim powiatowym mieście wielu patusów powinno być odstrzelona. Ja jestem jak najbardziej za tym. Batman to spoko człowiek, tacy by się przydali
Komentarz usunięty przez autora
Robię zbiórkę na pomoc Tobie co wcale nie oznacza, że z automatu muszę Ci te pieniądze dać.
Poszedł z psem na spacer, tam go zaczepili I skończyło się na pyskówce. Potem szedł do kogoś na umówione spotkanie i wziął że sobą b--ń, bo mu pewnie patusy groziły, że go zabiją czy pokroją. Wziął więc że sobą b--ń. Jak go znów zaatakowali to ją wyjął, postraszył I oddał strzał ostrzegawczy. Dopiero potem wyrwał chwasta.
Co to w ogóle za
A druga sprawa nie cukruj rzeczywistosci bo te patusy nie siedzieli sobie tylko w parku i spiewali tylko byli pod wplywem alkoholu zaczepiali, robili bijatyki i wczesniej sklepali goscia pod sklepem tak ze zalal krwia caly chodnik... a Ty sprowadzasz to do tego ze byli glosno, ale to nie wazne wazne ze jest tatuaz na