Wpis z mikrobloga

@m4jkel: ależ mam ambiwalentne odczucia - z jednej strony koleś oczywiście poszedł na ustawkę z zamiarem zabicia patola, a sam jestem przeciwko karze śmierci
z drugiej strony - pewnie tych trzech zniszczyło więcej żyć niż koleś co zabił jednego. A policja nic z tym nie robiła (zresztą, narzędzi też nie ma za dużo)
  • Odpowiedz
@m4jkel: fajne małolaty: pobicia z użyciem kastetu i noża, porwania ludzi do lasu, obszczywanie ludzi i poniżanie. Mam nadzieje że sam trafisz kiedyś na takich git chłopaków, to pokażesz nam jak się takie sprawy rozwiązuje pokojowo.
  • Odpowiedz
N------e małolaty 16, 18 i 26 dra się na osiedlu. C--j ide do domu po karabin i w razie czego będzie w obronie własnej XD dobry chłopak z wytatuowaną bronią na przedramieniu chciał się tylko bronić XD

@m4jkel: Skku****yńska manipulacja. Ha tfu.
  • Odpowiedz
@m4jkel: ja tam się cieszę, że chwast został wyrwany i z tego co ludzie z Bsytrzycy Kłodzkiej mówią to też się cieszą. Jak tobie imponuje patusiarstwo i kryminaliści to weź się zgłaszaj na robienie im gały z połykiem to może inni będą mieć troszkę więcej spokoju.

W każdym takim powiatowym mieście wielu patusów powinno być odstrzelona. Ja jestem jak najbardziej za tym. Batman to spoko człowiek, tacy by się przydali
  • Odpowiedz
  • 108
@m4jkel: wyobraź sobie, że zamiast niego twoja mama na spacerze z psem chodziłaby po osiedlu zamieszkałym przez taką patologię. Zero tolerancji dla takich elementów. Zawodzi jak zawsze Polska policja, po dopuki ktoś kogoś nie zabije to nie widzą problemu.
  • Odpowiedz
  • 192
@niegwynebleid: koleś Nie poszedł na ustawkę xD to kłamstwo

Poszedł z psem na spacer, tam go zaczepili I skończyło się na pyskówce. Potem szedł do kogoś na umówione spotkanie i wziął że sobą b--ń, bo mu pewnie patusy groziły, że go zabiją czy pokroją. Wziął więc że sobą b--ń. Jak go znów zaatakowali to ją wyjął, postraszył I oddał strzał ostrzegawczy. Dopiero potem wyrwał chwasta.

Co to w ogóle za
  • Odpowiedz
@niegwynebleid: wedle tej definicji kazda osoba ktora nosi bron i zostanie zaczepiona wyszla na ustawke.
A druga sprawa nie cukruj rzeczywistosci bo te patusy nie siedzieli sobie tylko w parku i spiewali tylko byli pod wplywem alkoholu zaczepiali, robili bijatyki i wczesniej sklepali goscia pod sklepem tak ze zalal krwia caly chodnik... a Ty sprowadzasz to do tego ze byli glosno, ale to nie wazne wazne ze jest tatuaz na
  • Odpowiedz