Wpis z mikrobloga

Kupiłem bilety w jedną stronę do Bangkoku. Wynająłem mieszkanie na razie na miesiąc. Znalazłem szkołe języka angielskiego i fizjoterapeutę.

I zaczynam mieć wątpliwości co ja w ogóle odwalam xD no nic będzie przynajmniej co wspominać jak mnie nie zgwałcą lub nie zamkną za coś w więzieniu.

#sernikpodrozuje - obserwujcie bo od 2 czerwca będę relacjonował moje początki w Tajlandii
  • 106
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lubie-sernik: To ma niewiele sensu. Jeżeli będziesz w stanie tam uczęszczać na lekcje angielskiego (po angielsku jak mniemam) tzn, że musisz mieć poziom, który generalnie wystarczy Ci to życia tam. Podszlifuj tylko oglądając filmy z napisami (potem bez) i pogadaj 20 min dziennie z chatem. Niech Ci zasymuluje bycie turystą w Tajlandii i sobie z nim gadaj. Pojedziesz tam to będziesz wszystko ogarniał.
  • Odpowiedz
@lubie-sernik: ale w senie tyt nie znasz innego języka niż polski i jedziesz w żywioł?

Odbędziesz najlepszą przygodę życia i pewnie nauczysz się wielu zwrotów i języków. Choć intryguje mnie skąd fantazja o gwałcie na mężczyźnie w Wietnamie, to jednak możesz tego nie doświadczyć...
  • Odpowiedz
@lubie-sernik: chłopie, piszesz że cię rozstanie nie ruszyło, a za chwilę, że do 4 nie sypiasz, bo masz tyle w głowie,

zaraz się okaże, że chciałeś tak zmienić zycie, żeby pokazać jej na storiskach jak to się świetnie trzymasz, a tak naprawde c--j będziesz wiedział co o----------z xD

jedź tam dla siebie i odpocznij, a nie nam tu robisz kolejny blog podrozniczy na sile
  • Odpowiedz
  • 7
@hpiotrekh: mam ją zablokowaną wszędzie gdzie się da. Mojego nicku na wykopie nie zna więc raczej się nie dowie co odwalam.

Nie robię na siłę bo obserwuje tag już 137 osób a jeszcze nie wyjechałem więc ktoś tam jest zainteresowany co z tego wyjdzie.
  • Odpowiedz
zaraz się okaże, że chciałeś tak zmienić zycie, żeby pokazać jej na storiskach jak to się świetnie trzymasz, a tak naprawde c--j będziesz wiedział co o----------z xD

@hpiotrekh: A niech jedzie, będzie chujnia to sobie chłop wróci. Nie ma znaczenia jakie są powody, ważne że poszerza horyzonty. Jeszcze jakby jechał do jakiegoś kraju gdzie jest niebezpiecznie to wówczas głupota, ale tam to ez.
  • Odpowiedz
hoć intryguje mnie skąd fantazja o gwałcie na mężczyźnie w Wietnamie, to jednak możesz tego nie doświadczyć...

@zenon_z_chorzowa1: Bangok to akurat Tajlandia, ale generalnie Tajlandia/Wietnam to podobne klimaty. Przeświadczenie pewnie z powodu natarczywych ladyboyów, ale generalnie to są bezpieczne kierunki.
  • Odpowiedz
@Shea_99 ależ ja mu nie bronie jechać, tylko żeby nie było kilka miesięcy naganiania na wyprawę życia, a powrót po 2 tyg ( ͡° ͜ʖ ͡°

@hpiotrekh: A niech i tak będzie. Przecież on nie mówi, że to wyprawa życia, tylko że chce sobie spróbować czegoś i tyle. Sam przyznaje, że nie ogarnia xD Ja tam kibicuję.

A co do tego czy rozstanie ruszyło czy nie.
  • Odpowiedz
ach przepraszam za pomyłkę, tak jak najbardziej to Tajlandia. No ale lady boje nie gwałcą, tylko z powodu braku pieniędzy i możliwości zarobku, żyją z prostytucji. nic mu nie be∂zie.

@zenon_z_chorzowa1: No jasne że nie. Chyba, że sam będzie chciał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz