Aktywne Wpisy

bomba4 +310
Polacy chodzą jak w zegarku. Dokładnie tak jak firmy sobie zaplanowały
#latwogang
#latwogang
źródło: 1000241611
Pobierz
red7000 +308
zajebiste te szatnie były, klimat więzienny
źródło: temp_file1911396031852578079
Pobierz

daje plusa kogo w-----a ten śliski propisowski typ, z akademi chłopskiego rozumu, któremu wydaje się, że jak popiszę się arogancją to ma rację,
jak go ku...a widzę i słyszę w internecie to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera
źródło: IMG_7077
PobierzTo taki sam "dziennikarz" jak Tomasz Lis, czy Michał Rachoń. Cechą każdego z nich jest to, że w odpowiednim czasie zakręcili się gdzie trzeba i mają gadane.
@Azorek77: Świetnie, że was tak ten facet uwiera i macie wielki ból dupska. Na pocieszenie poprzeglądaj sobie jak tu wykopowi renciści stali bywalcy tagu #polityka pisali, że kanał zero padnie tydzień po odpaleniu( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://wykop.pl/wpis/85752161/z-cyklu-fejki-na-glownej-ale-zaplacili-wiec-nie-zo
Kłamstwo nr 1:
- gniecenie butelek nie sprawia, że nie nadają się ode do recyklingu. Butelki podczas recyklingu są mielone w całości:
https://ekobezkantow.pl/blog/recykling-butelek-pet/
Kłamstwo
@Jarusek ojej płaku płaku już nie chcą tvnu oglądać 😢
@Azorek77: To po co to sobie robisz? Ja odciąłem się ze 2-3 lata temu od tego typa i wszystkiego co wokół niego i funkcjonuję normalnie.
@wiecznylowcaumyslow: Stano też był dobrym dziennikarzem. Nie politycznym, sportowym, ale był naprawdę bardzo dobrym. Tylko że Lisowi poszło "źle", przez zdrowie po prostu. To nie jest tak, że udar nie pozostawia śladów na zdrowiu. Troszkę mi szkoda Tomka, bo widać, że jest jakby za mgłą od lat. Nie nawiązuje nawet minimalnie do postaci którą był. Rzecz jasna zawsze był skręcony, ale z rigczem i
@wiecznylowcaumyslow: Jakby spojrzeć na oś czasu, to Lis i Stanowski mieli podobny okres wzlotu i przekroczenia granicy żenady. I Stanowski też ma świetny warsztat zawodowy, owszem, był większym enfant terrible od Lisa, ale to inne czasy mediów.
stanowski dopracował do perfekcji otumianianie młodych ludzi, targetowanie w najgorszą patole i biedę umysłową, DLA NICH JEST BOHATEREM - nawet większym od mentzena i bosaka BO NIE JEST POLITYKIEM jest jakby ich dobrym wujkiem, dobrym starszym kumplem które przeżył całe życie i wszystko zna każdy
Komentarz usunięty przez moderatora
Lis - kiedyś dobry, zdrowie mu pomieszało w głowie
Rachoń - od początku kręcił się przy polityce (przecież był rzecznikiem pis) i dziś uprawia propagande
Stanowski - tak jak mówisz poczuł pieniądz i stracił jakiekolwiek zahamowania