Wpis z mikrobloga

Volvo S60 z 2020, 2 litry 250KM, napęd na przód, nalotu 115k za 105 tysięcy to dobry wybór? Problemowe są te modele czy nie bardzo?

75% miasto, myślałem wcześniej nad droższym Tucsonem n-line z salonu, ale przypominało mi się że mam 29 lat i nie mam dzieci do wożenia. Z polskiego salonu, od pierwszego właściela, pewnie kogoś wynajmę do sprawdzenia całości. W kolorze jak poniżej:

#motoryzacja #volvo #samochody
Oastry - Volvo S60 z 2020, 2 litry 250KM, napęd na przód, nalotu 115k za 105 tysięcy ...

źródło: 130991870_815541775681994_5240481105794236465_n

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

75% miasto, myślałem wcześniej nad droższym Tucsonem n-line z salonu, ale przypominało mi się że mam 29 lat i nie mam dzieci do wożenia. Z polskiego salonu, od pierwszego właściela, pewnie kogoś wynajmę do sprawdzenia całości. W kolorze jak poniżej:

@Oastry: Moim zdaniem to Volvo jest ładnie, ale nie pisz takich rzeczy bo zaraz pewna grupa się oburzy, że to Volvo jest dziadkowozem w dodatku chińskim xD
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Oczywiscie ze Volvo to dziadkowoz, szczegolnie wersje T8 :D

@Oastry Sprawdzi sie dobrze, T5 ma tylko turbo wiec osprzetowo nic sie nie dzieje, problematyczny bywa kompresor w T6 oraz naped pompy oleju w miękkich hybrydach.
Jak brakuje mu czegos z systemow np. aktywnego tempomatu to wszystko mozna dosyc prosto dokodować.
  • Odpowiedz
@Wiotq ciągle. To jest samochód, który żyje swoim życiem i cię do niego nie zaprasza. Dzienny licznik resetuje sobie według widzimisię, nie podzieli się nawet temperaturą wody czy oleju.
Najbardziej sportowe doznania to burczenie V6 z głośników w trybie power.
Ogólnie plan był taki ewidentnie: masz wsiąść i jechać, nie interesuj się za bardzo.
  • Odpowiedz