Aktywne Wpisy

Teuvo +16
nigdy nie nauczę się jeść tymi przeklętymi pałeczkami, to jest niewykonalne w moim przypadku
moje wielkie dłonie goryla uniemożliwiają mi nawet poprawne złapanie tych cholernych pałeczek a co dopiero jakieś sprawne się nimi posługiwanie
dosłownie nie jestem w stanie nawet złapać ich tak jak ludzie pokazują, nawet pomagając sobie drugą ręką, od razu kciuk mi się przekręca paznokciem w stronę mordy i wszystko się rozjeżdża
moje wielkie dłonie goryla uniemożliwiają mi nawet poprawne złapanie tych cholernych pałeczek a co dopiero jakieś sprawne się nimi posługiwanie
dosłownie nie jestem w stanie nawet złapać ich tak jak ludzie pokazują, nawet pomagając sobie drugą ręką, od razu kciuk mi się przekręca paznokciem w stronę mordy i wszystko się rozjeżdża
izoxis123 +2

75% miasto, myślałem wcześniej nad droższym Tucsonem n-line z salonu, ale przypominało mi się że mam 29 lat i nie mam dzieci do wożenia. Z polskiego salonu, od pierwszego właściela, pewnie kogoś wynajmę do sprawdzenia całości. W kolorze jak poniżej:
#motoryzacja #volvo #samochody
źródło: 130991870_815541775681994_5240481105794236465_n
PobierzJeździłeś wgl takim autem? Ten ekran to jest dramat.
@LubieSzaszylkiZLublina No jest gówniany. Wszystko przez niego praktycznie trzeba sterować włącznie z klima.
I tak wygląda teraz 90% motoryzacji.
@Oastry: Moim zdaniem to Volvo jest ładnie, ale nie pisz takich rzeczy bo zaraz pewna grupa się oburzy, że to Volvo jest dziadkowozem w dodatku chińskim xD
@Oastry Sprawdzi sie dobrze, T5 ma tylko turbo wiec osprzetowo nic sie nie dzieje, problematyczny bywa kompresor w T6 oraz naped pompy oleju w miękkich hybrydach.
Jak brakuje mu czegos z systemow np. aktywnego tempomatu to wszystko mozna dosyc prosto dokodować.
Najbardziej sportowe doznania to burczenie V6 z głośników w trybie power.
Ogólnie plan był taki ewidentnie: masz wsiąść i jechać, nie interesuj się za bardzo.