Aktywne Wpisy
pospolityrobak +61
Ludziom tak mózg wyprało że jak odniosłem się neutralnie do zbiórki pod tytułem 'to jest kropla w morzu a rozwiązaniem są podatki' to zostałem poddany ostracyzmowi bo żałuję chorym dzieciom xD
#antykapitalizm #latwogang
#antykapitalizm #latwogang

cheture +7
dlaczego nie śpicie i co macie na swoje usprawiedliwienie

A taki był śmieszek, a tu jednak będzie musiał bulić hajs xDDDD co za przegryw skończony xDDDDDD
#szczury #szczur #stanowski #kanalzero #kanalsportowy #bekazpisu #bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez autora
źródło: image
Pobierzprzynajmniej dorotka nie musi już robić obławy w lesie
źródło: k3a3ov8s0l
PobierzNo ale jasne szczurek ma rację, przecież to sąd się myli - wódz plemienny i król chłopskiego rozumku nie może być zwykłym przegrywem i ostanim frajerem
PobierzZ tego co pamiętam to środowisko silniczków, kodziarzy i ko obrażało córkę Nawrockiego. Ją można, tak?
@Matpiotr: Aj plemienniku - wystarczy najpierw użyć opcji szukaj bo się kompromitujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szczur wyzywał dzieciaka od komunistów - pierwszy wynik googla (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ahhh i mamy to WHATABAIZM - standardowa głupiutka technika retoryczna żeby odejść od tematu xDDDDD to może działa
Pobierzźródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Oczywiście byłoby miło, ale proces potrwa jeszcze parę lat, a sędzia prowadząca sprawę zapomni o co chodziło
Zresztą na wasz "chłopski rozumek" najpierw sąd zakazuje mówić, a potem uniewinni? Czyli sam sobie przeczy xD
Stano jest ugotowany i wyszedł na ostatniego frajera i przegrywa xD
PobierzNic wielkiego, ale ja się śmieje bo stano kazał dorotce zamknąć mordę, a teraz szczur musi utkaj ryj i to na stałe xD No i do tego silniczkom o--------a bo ich WUC plemienny dostał po p-----e i okazał się ostanim frajerem i przegrywem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■
tfu