Wpis z mikrobloga

Tusk nazywa pisiorów kłamcami, więc muszą kłamać. Tusk nazywa pisiorów złodziejami, więc muszą kraść. Tusk nazywa pisiorów zakuty mi łbaami, więc muszą zachowywać się jak idioci. Niech ten Tusk po prostu przejmie władzę nad pis i rozwiąże tę partię zamiast zmuszać ich do wszystkich tych rzeczy.
  • Odpowiedz
a było coś takiego?

@mike-mo: powołał się na jakiegoś patusa, bodaj z byłego środowiska Batyra i się potem okazało że typ nie do końca jest wiarygodny. Jako że posługiwali się raczej ksywkami niż nazwiskami to nie pamiętam o kogo chodziło, niemniej takie zdarzenie miało miejsce i konserwy się mocno o to zesrały wtedy.

Dlatego oczekuję też że teraz zrobią to samo - inaczej byłoby to hipokryzją, co nie? ( ͡
  • Odpowiedz
@Stopa_Szopa: Tumanowicz nie jest prezesem największej partii opozycyjnej, która przez kilka kadencji sprawowała władzę, Tumanowicz nie jest szarą eminencją lewicy, co najwyżej kolejną ciekawostką w tej konstelacji osobliwości.
  • Odpowiedz
@Stopa_Szopa: nie wiem skąd mi się wzięła ta lewica, chodziło mi o prawicę xD reszta się zgadza, to podrzędny polityk, a nie facet który od niemal 30 lat ma duży wpływ na państwo.
  • Odpowiedz
@Stopa_Szopa: wciąż, to nie jest ten sam ciężar przewiny. Do tego Konfa raczej nie słynienie ze światłosci swoich członków, Kaczyński powinien być mądrzejszy. Ale jak widać, łyknął fejura ruskich, nie pierwszy i nie ostatni raz. Geriatria niech idzie na emeryturę, a niekiedy państwo.
  • Odpowiedz