Wpis z mikrobloga

@SoplicaTadeusz: To były inne czasy ziomek przed rozwojem samrtphone' ów z powszechnie dostępnym internetem, wszystkimi socjalmediami i w Polsce była bieda, tzn. mało się zarabiało. To chyba ostatnie pokolenia kobiet, które musiały sobie ogarnąć męża w miarę młodo, a nawet idąc razem na studia z chłopakiem, żeby się utrzymać.
Rozwój technologiczny w Polsce zbiegł się z czasem wejścia w dobrobyt, tzn. pokolenia wchodzące w dorosłość nie przeżyły takiej biedy jak
  • Odpowiedz
@WiecznySingielprzed30:

Strasznie wkurza mnie to sformułowanie "dałam mu szansę". Brzmi to mega protekcjonalnie, jakby wejście w relację było z jej strony jakimś aktem łaski. Związek to partnerstwo, a nie darmowy okres próbny u kogoś, kto z góry stawia się na wyższej pozycji.
  • Odpowiedz
@Famine: Związek to partnerstwo, a nie darmowy okres próbny u kogoś, kto z góry stawia się na wyższej pozycji.

One tego nie rozumieją, takie już są k0biety nic nie zrobisz one myślą, że z racji posiadania tzipy są z automatu wyżej zwłaszcza wobec przeciętnych mniej atrakcyjnych mężczyzn, spermiastwo też zrobiło swoje. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Misio_Pysio1: Trudne się wylosowało bo sporo jest już po rozwodach i wróciło do panieńskich nazwisk. ¯\(ツ)/¯( ͡° ͜ʖ ͡°)
Za 4 lata będą statystyki oficjalne czy tam z kolejnego spisu powszechnego. Każdy żyje w swojej bańce i takie staty nie są miarodajne na populację, bo zależą głównie od miejsc zamieszkania. Zresztą te roczniki są pośrednie między boomem socjalmediów.
  • Odpowiedz
@SoplicaTadeusz: dokładnie! jako baba potwierdzam i moje koleżanki mają stałe relacje i mężów, nie dlatego że są wyselekcjonowanym sortem nadmężczyzn, tylko dlatego że są rozgarnięci, można z nimi pogadać na każdy temat i dogadać się na płaszczyźnie życiowej, łóżkowej i każdej innej. I są szczęśliwi.
Faceci się odkleili totalnie, widzę to po moim rodzonym bracie i kolegach, że ciągle wierzą w motyle w brzuchu, wielką chemię i czekają na swoją
  • Odpowiedz
@agalalo: dokładnie! jako baba potwierdzam i moje koleżanki mają stałe relacje i mężów, nie dlatego że są wyselekcjonowanym sortem nadmężczyzn, tylko dlatego że są rozgarnięci, można z nimi pogadać na każdy temat i dogadać się na płaszczyźnie życiowej, łóżkowej

Zwierzacie się między sobą o tak prywatnych sprawach no to nieźle musicie mieć nasrane w bani jprld... ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz