Wpis z mikrobloga

@Ranger: mam pytanie:

Czy wy k---a serio wierzycie w komentarze na portalach informacyjnych? XDDD przecież tam największe debile w społeczeństwie się tylko wypowiadają xD

Już pomijając to że nic nowego ten komentarz nie wnosi bo kogoś trzeba przekonywać że to patusy po ich publicznych występach?
  • Odpowiedz
  • 3
@Tokko: aktualnie nie wierzę w żadne donosienia, również prokuratury, która opiera się na zeznananiach n--------w albo policyjnych kolegów patologii. Ot, czekam na zeznania Borysa, a całą resztę traktuję jak ciekawostkę.
  • Odpowiedz
rozwiń, proszę

@Ranger: Wysmiałem cię, tutaj nie ma nic do rozwijania.

Bawi mnie zwyczajnie pan sceptyczny, co to świadkom nie uwierzy, policji nie uwierzy i prokuraturze też nie uwierzy, ale za to z chujem w ręku czeka, co powie oskarżony bo on to przecież prawdomowna wyrocznia i zwierciadło uczciwości, na pewno jest xDDD
  • Odpowiedz
  • 3
@Tokko: świadkowie mówią jedno, prokurator drugie jednego dnia, trzecie trzeciego dnia, a policja jeszcze co innego.
Do układanki brakuje głównego aktora. Nigdzie nie napisałem, że będę wierzyć ślepo w jego zeznania, ale aktualnie wydaje się być najbardziej ogarniętym człowiekiem z tej ferajny...
  • Odpowiedz
aktualnie wydaje się być najbardziej ogarniętym człowiekiem z tej ferajny

@Ranger: xDDD skończ robić z siebie błazna, człowieku, i zwyczajnie przyznaj, że masz swoją własną wersję, którą sobie radośnie wymyśliłeś, i zwyczajnie chcesz w nią wierzyć, a będziesz negować wszystko, co do niej nie pasuje, tak długo, jak będzie to możliwe xDDD

prokurator drugie jednego dnia, trzecie trzeciego dnia, a policja jeszcze co innego.

Jakikolwiek przykład?
  • Odpowiedz