Aktywne Wpisy

prostymirek +102
Słabi ludzie stworzyli nam ciężkie czasy w których o jedną kobietę trzeba konkurować z tysiącami mężczyzn, o mieszkanie z landlordami i flipperami, a o pracę z hindusami i innymi imigrantami.
#takaprawda #demografia #praca #zwiazki #nieruchomosci
#takaprawda #demografia #praca #zwiazki #nieruchomosci

paluszki_rybne +83
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#s---------a #bystrzycaklodzka
źródło: obraz
PobierzCzy wy k---a serio wierzycie w komentarze na portalach informacyjnych? XDDD przecież tam największe debile w społeczeństwie się tylko wypowiadają xD
Już pomijając to że nic nowego ten komentarz nie wnosi bo kogoś trzeba przekonywać że to patusy po ich publicznych występach?
@Ranger: xDDDDDDDDDDDD
źródło: image
Pobierz@Ranger: Wysmiałem cię, tutaj nie ma nic do rozwijania.
Bawi mnie zwyczajnie pan sceptyczny, co to świadkom nie uwierzy, policji nie uwierzy i prokuraturze też nie uwierzy, ale za to z chujem w ręku czeka, co powie oskarżony bo on to przecież prawdomowna wyrocznia i zwierciadło uczciwości, na pewno jest xDDD
Do układanki brakuje głównego aktora. Nigdzie nie napisałem, że będę wierzyć ślepo w jego zeznania, ale aktualnie wydaje się być najbardziej ogarniętym człowiekiem z tej ferajny...
@Ranger: xDDD skończ robić z siebie błazna, człowieku, i zwyczajnie przyznaj, że masz swoją własną wersję, którą sobie radośnie wymyśliłeś, i zwyczajnie chcesz w nią wierzyć, a będziesz negować wszystko, co do niej nie pasuje, tak długo, jak będzie to możliwe xDDD
Jakikolwiek przykład?
Są nowe poszlaki