Wpis z mikrobloga

#gielda #micron
Podobno brakuje Wam kresek Tomeczka to coś w zastępstwie wrzucę.
Wykres jest dziełem analityka Zacks Pana Andrew Rocco.

Analiza sugeruje, że faza korekcyjna dobiega końca. Wybicie "Stop Run" oczyściło rynek z niepewnych inwestorów, a cena przygotowuje się do ataku na nowe szczyty. Kluczowym potwierdzeniem będzie trwałe wyjście górą z czarnego kanału (powyżej ok. 455 USD)

Potem Fibonacci którego Tomek chyba też postował:

Cena odbiła się w okolicach poziomu 0.618 (400.20 USD), co jest książkowym miejscem na zakończenie korekty.

Zacks potwierdza, że po wybiciu z obecnej bazy, poziomy Fibonacciego wskazują na realny cel w okolicach 550 USD.

Jeśli chodzi o fundamenty:
To wydaje się istotne i może mieć odniesienie do każdego pamięciorza:

przenoszenie sztucznej inteligencji bezpośrednio na urządzenia lokalne (PC, smartfony) oraz do autonomicznych samochodów, będą generować jeszcze większy popyt na pamięci DRAM i NAND

Firma Micron ogłosiła, że jej zasoby produkcyjne pamięci HBM są już całkowicie zarezerwowane aż do 2026 roku, co daje inwestorom pewność co do przyszłych przychodów.

Źródło: https://www.zacks.com/commentary/2899226/bull-of-the-day-micron-mu
UsmiechnietyAnon - #gielda #micron 
Podobno brakuje Wam kresek Tomeczka to coś w zast...

źródło: 155865

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wykres bez info na screenie co to za wykres, jaki przedział czasowy... geez. Ewidentnie można polegać na twoich opiniach o rynku.
  • Odpowiedz
@UsmiechnietyAnon: noo ewidentnie nie rozumiesz, co wrzucasz, o czym mówisz, wiem...

MU - skąd? nasdaq? tsx? bmv? Plus nie umiesz wrzucić tak:

gdzie widzę wszystko z wykresu a nie paintowego napisu dodanego nie wiadomo czy uczciwie czy nie...
Griev - @UsmiechnietyAnon: noo ewidentnie nie rozumiesz, co wrzucasz, o czym mówisz, ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@Griev: Jedyne zastrzeżenie jakie mogę mieć to że zapomniałem wkleić linka skąd to wziąłem. Poprawiłem się.
Nie ja to rysowałem i napisałem o kreskach Tomeczka to wiadomo, że trzeba to z przymrużeniem oka traktować.

Zachs niby poważna firma, niby poważny analityk a jak widać nawet wykresu nie potrafią porządnego wrzucić ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz