Aktywne Wpisy

lubie-sernik +14
Zapisałem się dzisiaj do przychodni chorób tropikalnych przed wyprawą do Azji. Mam tam po prostu powiedzieć gdzie lecę, a oni dobiorą mi konkretne szczepionki.
Sama wizyta 200 zł, a jedna szczepionka średnio po 250 zł.
Coś czuję, że trochę wydam. Pewnie minimum 5 szczepień mi zrobią. Chociaż nie wiem.
#sernikpodrozuje - obserwuj by być na bieżąco z moją wyprawą do Azji. Premiera już 2 czerwca xD
Sama wizyta 200 zł, a jedna szczepionka średnio po 250 zł.
Coś czuję, że trochę wydam. Pewnie minimum 5 szczepień mi zrobią. Chociaż nie wiem.
#sernikpodrozuje - obserwuj by być na bieżąco z moją wyprawą do Azji. Premiera już 2 czerwca xD

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@Bratkuu: nawet jakbyś wszedł w 1000 letnie obligacje, to byłoby więcej wrażeń (✌ ゚ ∀ ゚)☞
nie słuchaj @klefonafide czy @UsmiechnietyAnon
@Bratkuu: Kup sobie Camry w hybrydzie i bzikaj te przereklamowane wersje "premium" zza naszej granicy.
Przepalilem w 2 miesiace prawie trzy baryłki benzyny. Jak dla mnie zajebista maszyna.
źródło: 20260314_091538
Pobierz@Lapacz_Spadajacych_Nozy: nie mówię, że to zły samochód, teść ma Camry z 2024, pali chyba <5l w mieście, ale jest to samochód do przemieszczania się z punktu A do B, emocji tam jest niewiele
Przy wyzszych predkoscich nie wiem. Za krotkie odcinki pokonywalem zeby podac jakies liczby.
W miescie ponizej 5 litrow.
Oczywiscie ten samochod do startu spod swiatel sie nie nadaje.
Poza tym ma miekie zawieszenie.
Komentarz usunięty przez autora
Tak jest to glosny samochod, ale tez bez przesady. Na pewno bardziej cichy niz kia optima ktora jezdzilem poprzednio.
Natomiast mialem na mysli przyspieszenie, czy aerodynamike. Nie ma spoilera ale bardzo dobrze trzyma sie drogi i np. boczny wiatr mu nie przeszkadza w prowadzeniu samochodu.
Jak tam te Camry jeśli chodzi o jakość wnętrza? Rodzice mają Aurisa - w Camry pewnie lepiej?
Te cvt huczy przy wyższych prędkościach?
Skórzane, podgrzewane, wentylowane i elektrycznie regulowane fotele z tyłu.
Wyciszenie oczywiście mogłoby byc lepsze ale Toyota to nie Lexus i czyms musi sie różnić zeby uzasadnic cenę Lexusa.
Co do huku silnika, To tak powyżej 6k obrotów na minute huczy. Tylko żeby go zmusic do
źródło: 20260305_133035
Pobierz