Wpis z mikrobloga

Można być po stronie instruktora, wyrwał chwasta etc., lecz dla mnie jeżeli nie ochłonął podczas powrotu do domu po pierwszej konfrontacji, przygotowania broni, zabrania jej i powrotu do patusów, to musi się przygotować na długą odsiadkę. Wiadomo, policja mierna ale bierna, zawiodły służby, jednak żyjemy w państwie prawa i nie ma miejsca na egzekucje i podciąganie to pod obronę konieczną. Liczę, że spożytkuje pieniądze ze zbiórki i zatrudni dobrego adwokata.
#s---------a #klodzko #tvn #uwaga #bystrzycaklodzka
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kosmicznytrubadur: mógł i miał prawo, a teraz przedstaw to prokuratorowi i wytłumacz po jaki wuj wziął b--ń z domu i wrócił do nich - ten aspekt zmie ia całą twoją narrację ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@kupkesobieciagne: Chłopie, on wrócił w to samo miejsce do tych przygłupów z gotową do strzału bronią automatyczną, a więc był gotów na konfrontację, a wynik tego jest znany. Odpad społeczny zginął podziurawiony, jednak to człowiek zginął, a obrona konieczna nie może mieć zastosowania. On nie wyszedł sobie ponownie zaczerpnąć świeżego powietrza.
  • Odpowiedz
@kupkesobieciagne: co ty taki agresywny ¯\(ツ)/¯ nigdzie nie napisałem, że nie mógł se w nocy hasać z bronią skoro miał na nią pozwolenie. Skąd wziąłeś w moim wpisie jakąś godzinę policyjną - o niej też nie pisałem. Ewidentnie widać, że masz problem z postrzeganiem rzeczywistości. Podane masz jak na tacy, że istnieje zapis monitoringu miejskiego w którym cytuję: „ Monitoring zaś świadczy, że wyszedł na miasto i krążył po okolicy,
  • Odpowiedz