Aktywne Wpisy

PanTuNieMieszkasz +300
Jestem strasznie przemęczony ale muszę pracować muszę robić nadgodziny, mama ma nawrót raka i inne choroby muszę jej pomóc, ona całe życie mi pomagała jak już martwy stary pijany nie dawał kasy i robiła na 3 roboty żebym miał co jeść. Kto może niech po prostu dobrze o mnie pomyśli i trzyma kciuki żebym miał siłę ogarnąć rzeczywistość i żebym kiedyś w końcu się wysypał. Dziękuję

bar125 +31
Już nie będzie Tomka na następnej pompie na indeksach. Pożegnanie Tomka z tagiem #gielda … Sześćdziesiąt wpisów: 30 wieszczących besse, 29 krach, 1 odbicie, tu też nie trafił, bo przyszły spadki. Kilkanaście lat przepowiadania krachu. Zwolennik 100-letniego długu austriackiego. Powtarzalność omijania hossy przez lata, przez dekadę. Coś niewiarygodnego! Co tydzień siadaliśmy, jak do telenoweli, żeby oglądać jego kreski na wykresach, których nie potrafiliśmy zrozumieć. Fenomen socjologiczny! Ileż rzeczy można było
źródło: 1000024045
Pobierz

Jak tylko przestałam chodzić do pracy, to przestałam szukać nowej pracy. Miałam tak dość, że nawet nie mogłam patrzeć na te ogłoszenia. Skupiłam się na malowaniu. W marcu zarobiłam na malarstwie 2k (rozliczam się póki co jako nierejestrowana działalność, bo nie przekraczam limitu). Na kwiecień ma dwa zamówienia na ściany, więc następne przynajmniej 2k będą. Powoli będę działać w tym kierunku, bo jak pisałam - mam jeszcze zapas kasy.
Poogarniałam sobie różne zaległe sprawy (np. złożenie wniosku do programu "moje ciepło"). Ogarniam jakieś bieżące domowe sprawy (np. ogród). Jest mi bardzo dobrze.
Nie mogę tego polecić, bo moja sytuacja nie jest typowa. Mogę powiedzieć, że myślałam, że nie stać mnie na rzucenie pracy i że sobie nie poradzę. Rzuciłam pracę, bo psychicznie szorowałam po dnie. I spodziewałam się zwolnienia. Mam zdiagnozowaną depresję nawracająca. Już byłam w takim stanie, że mialam somatyczne objawy tego stresu (nie wchodźmy w szczegóły, bo są niesmaczne xD). Jak jesteś w życiu w momencie, że drzewa przy drodze kuszą, A TO NAWET NIE JEST TWOJE AUTO, to trzeba coś zrobić, bo będzie dramat.
W razie pytań, chętnie odpowiem. Sorry, że nie mam powiadomień z wypoku włączonych.
Zawołam zniecierpliwionych z posta sprzed 3 miesięcy.
Buzi ❤️
#pracbaza #bezrobocie
źródło: 1000045269
PobierzPs: zdrowia!
Życie jest niesprawiedliwe
@iniacz: Bycie utrzymanką to bardzo dobra decyzja
https://wykop.pl/wpis/8127628/pierwsza-postacia-jaka-robie-w-simsach-jest-zawsze
Urządzam mu w piwnicy mały przytulny kącik ze sztalugą, kibelkiem, lodówką, łóżkiem, prysznicem i koszem na śmieci, po czym zamykam go tam i usuwam jedyne schody na górę. Jego jedynym
K---a, trochę przyzwoitości
Gdyby nie to, siedziałabys tam zapewne do usranej śmierci
Jak tam był jakiś psychiczny stres to idź na L4, moja tak 3 miesiące siedziała 'na głowę,
pozdrawiam cieplutko
@
@iniacz: jedni to mają farta ( ͡° ʖ̯ ͡°). Ja g---o dostanę w życiu
@venomik chciałabym z malowania, jest też rekreacja do Otwatych Klatek na grafika, spróbuję tam.
@Nighthuntero były momenty, że ja więcej zarabiałam, mam nadzieję, że jeszcze go przegonię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@littlebuzz trzymam kciuki! Super jest być gosposią w domu!
@venomik dokładnie tak, jak piszesz