Aktywne Wpisy

dominges08 +63
Jak @Pan_Szeryf pokazał metamorfoze swojego podopiecznego (siebie) to ja też pokażę mojego (mnie)
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
źródło: miniintruder
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#afera #bystrzycaklodzka
Ile lat wiezienia dla psychola z Bystrzycy Kłodzkiej?
Komentarz usunięty przez moderatora
@winsxspl: Gosc poszedl po bron, zastrzelil pijaka, wrocil do domu, spakowal sie i probowal wyjechac. Dodatkowo klamal na temat udzielenia pomocy.
No taki patus to raczej szybko z wiezienia nie wyjdzie.
@HaramiCross: od tego jest policja, która nic z tymi pijanymi patusami nie robiła - parę godzin wcześniej pocieli człowieka za to, ze zwrócił im uwagę, żeby byli ciszej, do czego sami sie przyznali w reportażu.
@wypok_wypok: prezydent ze srodowiska patusiarskiego faktycznie moglby cos takiego zrobic
@wypok_wypok: ja zas za ograniczeniem dostepu do broni, bo nasze prawo aktualnie pozwala na zbyt szeroki dostep
jak widac, jako spoleczenstwo nie zaslugujemy na takie przywileje, skoro takie poparcie wsrod spoleczenstwa ma patus ktory zrobil sobie ruchome cele z miejsowych pijakow
źródło: dont-give-me-hope-meme-3
Pobierz@HaramiCross: a jakoś tak się nie stało - ciekawe czemu