Aktywne Wpisy
bulba1605 +230
Czekałam na to jakieś 27 lat, aż wreszcie udało się spełnić marzenie (ʘ‿ʘ) spodziewałam się, że to jest duże, ale nie spodziewałam się, że jest AŻ TAK duże
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
źródło: 978
Pobierz
Nacho_Libre +5
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

ale eksperci z wykopu wiedzą lepiej (-‸ლ)
@gimemoa: jakie jest źródło tych informacji? Na razie prokuratora udostępniła informacje o tym, ze faktycznie wrócił na miejsce, bez informacji czy np. nie wziął broni ze sobą, bo czuł sie zagrożony.
Reportaż z miejsca zdarzenia mówi o tym, ze miał wyjść po spacerze z psem do kuzyna w odwiedziny - najprawdopodobniej ten sam kuzyn był atakowany
@gimemoa: No chyba jednak drgnęła skoro były nawet strzały ostrzegawcze, zrobił przysługę mieszkańcom, bo policja i sądy w tym kraju działają tylko jeśli masz znajomości.
Póki co już widzę po napisaniu przeze mnie komentarza zaczynają wypływać nowe informacje. I rozjeżdżają się z tym co sam słyszałem chociażby wczoraj.
@gimemoa: to czemu nie podasz źródła tych informacji?
@gimemoa: Plus zostawił typa samego z 5 dziurami w ciele i poszedł do domu zadzwonić a policję. To mnie trochę dziwi.
Skoro patusi uciekli to powinien od razu telefon wyjąć, karetkę wezwać i udzielić jako takiej pierwszej pomocy żeby lepiej to wyglądało.
@Nighthuntero:
Super strzały ostrzegawcze, że od strzału do serii minęly 4 sekundy. Zanim wyjdziesz z szoku co się stało to gość już ładuje w ciebie serię XD
Co nie, mogl poczekac kolejne 2 sekundy aż do niego dobiegną, bo może dalej byliby w szoku xd
Ewentualnie odwrocic sie plecami i zaczac uciekac, liczac, ze akurat z całej czworki, to on bedzie najszybszy i nie zrobią mu gulaszu z mordy (
A masz pewnosc, ze w ogole biegli w jego kierunku po tym pierwszym strzale?
Chlop nawet dwoch sekund nie mial, to byla doslownie sekunda i byliby przy nim.
Ty w ogole widziales ten film przed wypowiadaniem się? Przeciez jest strzal ostrzegawczy, zatrzymuja sie na doslownie chwilke i zaraz potem zaczynaja do niego gnac
@gimemoa: I myslisz, że te patusy by odpuściły? xD W 9 tysięcznej miejscowości pewnie za jakiś czas znowu by się na nich wpadł
Chlopski rozum ot co