Wpis z mikrobloga

Jednak warto było poczekać. Ta perfumeria z zamiennikami przy dawnym Capone jest lepsza od wyspy w Galerii. Oby ostały się obie, ostatecznie ze względu na godziny otwarcia kupowałem w Galerii, ale ta jest lepsza. 100 ml Acquy Armaniego kupiłem wczoraj za 40 zł. Słownie: sto mililitrów. To bardzo tanio. Zapach ten sam, a z tego co pamiętam flakony z Pedetu trzymają o niebo lepiej. A to jest ta Pani z Pedetu. Poza tym kultura osobista nieporównywalna. Oj, poczułem się jak w jakimś salonie, w tym kasku i jasnych rzeczach z centkanu smaru. Będę korzystał. Powodzenia

#tomaszowmazowiecki #perfumy
Poludnik20 - Jednak warto było poczekać. Ta perfumeria z zamiennikami przy dawnym Cap...

źródło: 2388

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Poludnik20: w takich sytuacjach, gdy wiem, że za pół roku tego nie będzie, chciałoby się narobic zapasów hahahaha :))) No ale tak, tak. Wiele miesięcy chodziłem bez niczego. A nie przywykłem i było to upokarzające. Przez większość życia używałem jakichś perfum z tych znanych i osadzonych kulturze marek. Oprócz kulki pod pachę i jakiegoś deo z dyskontu na ciało. To nie są fanaberie, to jest standard życia Europejczyka w XXI
  • Odpowiedz
  • 1
osłonięte jest butelką po napoju izotonicznym z Lidla, by było mniejsze ryzyko potłuczenia, bo ja to wożę że sobą codziennie.

@Poludnik20: nie miałem innych materiałów. Jakąś guma by się przydała na taśmie dwustronnej. No ale trudniej bym mógł sprawdzać ile zostało. Poza tym te butelki z PETów, szczególnie spód, lepiej amortyzują. Miałem a w sumie do dziś mam lampę warsztatową która kupiłem w Tesco za 10 zł, do dziś jest
  • Odpowiedz